slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Mining rig - sklapanje servis i podesavanje

Kontakt

Novi Sad
3.908
92
pre 12 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Crypto Plus Bojan
Član od 11.08.2009.
Svi oglasi

Sve za mining rigove na jednom mestu


-Savetovanje oko odabira komponenti za Vasu masinu,
-Mogucnost podesavanja mining rigova sa Vasim ili mojim komponentama
-Windows ili Linux izbor je na Vama
-Usluga modovanja Vasih kartica
-Kompletno modovanje i podesavanje masine kako bi se dobio najveci hashrate uz minimalnu potrosnju struje
-Rad sa svim karticama AMD i NVIDIA. rx470, rx480, rx570, rx580, GTX1060, GTX1070, GTX1070ti GTX1080ti, rx5700xt, 3060, 3070, 3080, 3090. . .
-Obuka u mining svetu
-Savetovanje sta i kako kopati i koje su opcije trenutno najisplativije
-Mogucnost rudarenja SOLO ili DUAL( kopanje jedne valute ili dve valute u isto vreme)
-Pomoc(smernice) oko otvaranja novih naloga(wallet) na menjacnicama
-Pomoc(smernice) oko verifikacije naloga
-Mogucnost pracenja rada masine preko telefona, tableta, racunara…
-Mogucnost rada na daljinu
-Popravka Vasih rigova koji su iz odredjenih razloga prestali da rade (ne strucna podesavanja i modovanje kartica su najveci problem mining rigova. Takve masine mi dolaze svakodnevno)
-Pod mojim “ odrzavanjem” podrzumevam, update svih software-a koji se koriste u miningu, istalacija novijeg operativnog sistema, drajvera, novija verzija minera, kao i prebacivanje kopanja sa jedne na drugu valutu po Vasem izboru. Ove opcije se naplacuju po dogovoru.


 

Odrzavanje masina ne postoji!

 

Bez obzira gde ste kupili - sklopili masinu, ne nasedajte na pricu mesecnog odrzavanja masina! , Mining rig je takav sklop koji kada se podesi nema nikakvog odrzavanja, masina mora da radi konstantno 24/7. Moze da se desi neki sitan problem ali to se sve resava u hodu.

Potrebno vreme za podesavanje masina zavisi od komponenti, svaka masina je prica za sebe kao I svaka kartica. Po mom iskustvu moze da traje od 2 do 5 dana. Potrebno je sto vece testiranje kako bi se dobila stabilnost. Veoma cesto dobijam vec sklopljene masine koje je neko sklapao I izbacivao kao sa trake i koje imaju dosta problema bas zbog loseg podesavanja.

 

Ako nemate mogucnost drzanja masina u Vasem prostoru nudimo opciju drzanja u registrovanoj firmi koja se bavi sklapanje i prodajom mining masina. Veliki prostor sa profesionalnom ventilacijom (60.000m3/h) video nadzorom, internetom, industrijskom strujom, i odrzavanjem po dogovoru.

 

Po struci sam informaticar, radim kao Sistem administrator I do sada imam ogromno iskustvo u miningu, Odrzavam 4 velike hale sa ukupno 1500 rigova! ! ! Hale sa po 50tak masina ni ne brojim u hale jer takvih imam dosta. . .

Slike koje su okacene nisu sa interneta nego su sa mog telefona, to su sve moji radovi.

Kontakt preko KP pa cu Vas ja pozvati zbog toga sto mi telefon neprestano zvoni. . .

NOVOOOO

Mogucnost ciscenja masina i zamena termale paste na svim karticama, procesorima, gpu memoriji, ciscenje kompresorom. . . . Imam ogromno iskustvo i dolazile su mi svakakve masine a posle 1,5 do 2 godine rada te masine izgledaju kao sa otpada, pregrejavaju se i smanjuju brzinu karticama kako bi se zastitile od pregrevanja, sve se to resava ovim ciscenjem. CENA KONTAKT

 

ID Oglasa: #107621081
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.