slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Apartmani banja Morahalom

Kontakt

Debeljača
1.999
77
pre 12 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Anita
Član od 05.02.2014.
Svi oglasi
Apartmani "Kolibri" u Morahalomu

Izdajemo apartmane u Morahalomu  na 150 metara od Eržebet banje - najveće turističke atrakcije sa 22 otvorena i zatvorena bazena, saunama, vodenim toboganima, bazenima sa lekovitom vodom . . .  

U ponudi imamo i sopstveni kombi prevoz do apartmana.

Nalazimo se skoro u samom centru Morahaloma. Naši apartmani imaju sve uslove za prijatan boravak.  Nudimo Vam povoljne cene, vrhunski smestaj i maksimalnu uslugu.  

Apartmani u svom sklopu imaju jednu spavaću sobu sa bračnim krevetom i krevetom na sprat, koja ima izlaz na terasu. Sadrže u potpunosti opremljenu kuhinju sa posuđem, frižiderom, šporetom, mikrotalasnom pećnicom. Prostrano kupatilo sa prelepom tuš kabinom. Svi apartmani poseduju televizor, besplatan pristup internetu (wi - fi) i besplatno i sigurno mesto za parkiranje vozila.

U ponudi imamo i 2 studio  apartmana koji su manji od standarnog apartmana, za jednu ili dve osobe sa kupatilom i kuhinjom.  

Apartmani poseduju podno grejanje i hladjenje, tako da u bilo koje godišnje doba da dođete osećaćete se prijatno i lepo.  

Za 2 ili više noći provedeno u našim apartmanima od nas dobijate vaučer za banju (po osobi) od 2000 forinti pri plaćanju karte za bazen. Karta Vam je 50% jeftinija.  *ova cena važi van sezone.  

Kontakt:             
 
Irena :        063 32 09 63         
Anita :        062 143 01 66   

Za više informacija možete nam kontaktirati:    poziv,    kp , viber , sms.

Proverite zašto smo najbolji. Priuštite sebi i svojoj porodici maksimalni užitak i opuštanje. Zadovoljstvo će nam biti da Vas ugostimo.

Dobro nam došli!
ID Oglasa: #136123469
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.