slika
slika
1 od 2

Knjigovodstvena agencija CLAVIS NET Knjaževac

Kontakt

Knjaževac
565
3
pre 21 dan
Clavis Net
Član od 13.08.2015.
Svi oglasi

CLAVIS NET DOO KNJAŽEVAC je srpska firma osnovana 2002. godine.

Firma je postojana , koja se razvija - a taj trend se održava i dalje. Vođeni principima pouzdanosti, poverenja i posvećenosti, uspostavili smo čvrste odnose s našim partnerima i klijentima što je dovelo do uzajamnog razvoja i neprestanog poboljšanja.

Koristimo vrhunsku informacionu tehnologiju, sa stručno - profesionalno licenciranim kadrom, advokatskom kancelarijom i timskim radom obezbeđujemo organizovano i pravilno vođenje posla.

Iskustvo od preko 25 godina u poslovanju, znanje, poznavanje propisa i Zakona u kombinaciji sa najnovijim tehnologijama su naša preporuka.

AGENCIJA ZA KNJIGOVODSTVENE USLUGE

Profesionalnim pružanjem usluga najvišeg nivoa iz oblasti administrativno-ekonomsko-finansijsko pravnog segmenta poslovanja, od osnivanja pa tokom celog njenog postojanja, na ekonomičan način omogućava preduzećima i preduzetnicima da se u celosti posvete svojoj osnovnoj delatnosti, a administraciju da sa poverenjem prepuste Agenciji.

office. clavisnet@gmail. com

019/731-499

ID Oglasa: #96254914
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.