slika
slika
slika
1 od 3

Autodijagnostika Servisiranje i Popravka

Kontakt

Sremska Mitrovica
5.980
102
pre 6 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Slavisa
Član od 05.04.2010.
Svi oglasi
Ako imate problema sa svojom dijagnostikom koja je posle nekog vremena prestala da radi, mi vam mozemo pomoci.

Vrsimo servisiranje i popravku autodijagnostika Delphi, Autoc. CDP+, Renault clip, Multidiag, Carprog otkljucavanje prepravak, Mbstar, Vas5054, Lexia, Opcom, . . . .

Ako vam laptop nema komunikaciju sa dijagnostikom, nema komunikaciju sa autom, CAN ISO ne radi, bilo koja vrsta update, bilo koja vrsta prikljucnih kablova mozete se javiti.

Ugradnja kvalitetnih delova sa garancijom. . .

Ako imate problema mozete me kontaktirati i poslati vasu diajgnostiku brzom postom i mi cemo pokusati da je ponovo osposobimo za normalan rad.

Cena zavisi od vrste kvara i delova koji se menjaju.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------    
ID Oglasa: #40451980
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.