Nema fotografije

Dok Trepneš-Servis Računara i Laptopova

Kontakt

Bane (Saša) Popović
Novi Sad
Član od 14.08.2013.
Svi oglasi
5.940
60
danas

Kao što i samo ime kaže, vršimo sve vrste usluga vezano za računare i laptopove u najbržem mogućem roku. Takođe ćemo se potruditi da Vam pružimo najbolje rešenje u datom trenutku, jer možda popravka npr. nije najbolje rešenje za Vaš uređaj, jer nije isplativa. U tom slučaju ćemo Vam ponuditi adekvatno rešenje u vidu predloga možda nabavke drugog uređaja kako novog, tako i polovnog, po sistemu "ključ u ruke" odmah spremnog za rad po priključivanju. Postoji mogućnost sklapanja računara po Vašem izboru komponenti, kako novih tako i polovnih. Takođe postoji i mogućnost tzv. Upgrade-a Vašeg uređaja radi poboljšavanja performansi.


Ono što je bitno naglasiti je sledeće:

-Servis je legalna preduzetnička radnja(sa svojim sedištem, matičnim brojem i PIB-om)

-Za svaku pruženu uslugu dobijate račun
-Za ugrađene nove komponente(matične ploče, napajanja, procesori, ram memorije, hard diskove, grafičke karte)    dobijate fiskalni račun(prodavnice gde je nabavljeno)  i proizvođačku garanciju
-Za ugrađene polovne komponente dobijate radnu garanciju(pod uslovom da su ostale komponente apsolutno ispravne)
-Nismo u sistemu PDV-a


Adresa: Partizanskih Baza 3,21000 Novi Sad

Telefoni: 065/293-64-52;063/193-64-52;021/300-37-57;301-37-84

Radno vreme: 09-18h

Mail: doktrepnes@gmail. com; doktrepnes@outlook. comID Oglasa: #22998133
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.