slika
slika
1 od 2

Izdavanje prikolica Novi Sad auto prikolica

2.000 din

Novi Sad
1.329
20
pre 7 dana
MARKO
Član od 11.03.2009.
Svi oglasi
"Dobrodošli u našu ponudu iznajmljivanja prikolica! Naša flota prikolica sastoji se od različitih modela koji su idealni za sve vaše potrebe prevoza tereta. Bez obzira da li vam je potrebna prikolica za selidbu, transport robe ili bilo koji drugi vid prevoza, kod nas ćete pronaći savršeno rešenje. Naša vozila su redovno održavana i pouzdana, što vam garantuje siguran i efikasan prevoz. Uz povoljne cene i fleksibilne uslove iznajmljivanja, uvereni smo da ćete biti zadovoljni saradnjom sa nama. Kontaktirajte nas danas i rezervišite svoju prikolicu već danas! "

Radno vreme od 8 do 16h

Ključne reči za iznajmljivanje prikolica mogu biti: prikolica za iznajmljivanje, rentiranje prikolica, iznajmljivanje prikolica za prevoz, prikolica za iznajmljivanje cena, najam prikolica, prikolica za iznajmljivanje Novi Sad, prikolica za prevoz stvari iznajmljivanje.
ID Oglasa: #130351115
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.