slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Akcija Rent a Car Beograd

2.000 din

Beograd | Voždovac
9.502
46
pre 17 dana
Yakono Ren A Car
Član od 24.10.2013.

Ukoliko Vam je potreban auto za putovanja u zemlji, inostranstvu, ili za gradsku vožnju – onda je YAKONO rent a car pravo rešenje za vas! www. yakonorent. com

Ako se spremate za put ili dolazite u Srbiju na duži ili kraći period – iznajmljivanje auta u YAKONO rent a car-u je mnogo povoljnija opcija od svakodnevnih vožnji taksijem i gradskim prevozom. Takođe je sigurnije iznajmiti auto za putovanja ukoliko niste potpuno sigurni u ispravnost svog vozila. Osim kratkoročnih najmova, moguće je uzeti auto na duži period po povoljnim uslovima a specijalne uslove nudimo i pravnim licima.

YAKONO rent a car u ponudi ima pretežno dizel vozila male potrošnje kojima su naši klijenti uvek zadovoljni. Nudimo i usluge dostave i preuzimanja vozila na teritoriji celog grada, uključujući dostavu vozila do aerodroma, kao i mogućnost da pošaljemo vozilo da vas doveze do naše agencije. Mi garantujemo sigurnu vožnju, povoljne cene i mnoštvo pogodnosti i popusta za naše redovne klijente.

Možemo se pohvaliti sezonskim i dnevnim akcijama, kako u zimskoj, tako i u letnjoj sezoni, o čemu mogu da posvedoče oni koji redovno koriste naše usluge, a vi nas možete pozvati kako biste se i sami u to uverili. Stojimo vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja i eventualne nedoumice.

Vaš YAKONO rent a car      www. YakonoRent. com

ID Oglasa: #82979702
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.