slika
1 od 1

Odvoz šuta Nova Pazova - Najpovoljnije cene

Kontakt

Nova Pazova
612
1
pre 5 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Milan
Član od 06.05.2021.

Odvoz šuta Nova Pazova - 064 360 27 57

 

Potreban vam je odvoz šuta? Možda renovirate stan ili poslovni prostor? Možda rušite staru i zidate novu kuću?

 

Mi u Odvoz šuta Nova Pazova smo spremni da izađemo u susret svim vašim željama! Delatnosti kojom se bavimo je odvoz šuta, zemlje i svih vrsta građevinskog i industriskog otpada.

 

Možemo da Vam ponudimo našu radnu snagu - obučene radnike koji će sav šut i otpad smestiti u naša vozila koji se potom vozi na ovlašćene deponije.

 

Odvoz šuta vršimo u džakovima ili u rasutom stanju sa mogućim utovarom. Odvoženje šuta u džakovima obavljamo sa kombijem ili odvozimo kamionom.

 

Odvoz šuta Nova Pazova cena

 

Cena se formira u zavisnosti od obima i angažovanosti radnika, a o njoj ćete se dogovoriti sa našim agentom čije usluge procene su potpuno besplatne.

 

Cena odvoženja šuta i ostalog građevinskog otpada, može varirati u odnosu na lokaciju sa koje se vrši odvoz i lokacije na koju se skladišti šut i građevinski otpad. Zatim stanje u kojem se šut nalazi, da li je već upakovan ili u rastresitom stanju. Koja je količina u pitanju i koja je vrsta.

 

Mi ćemo na osnovu procene odrediti tip opreme i prevoznog sredstva koje će nam biti neophodno.

 

Odvoz šuta Nova Pazova - 064 360 27 57

ID Oglasa: #120426774
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.