slika
1 od 1

Taxi Nova Pazova - 064/900-222-9 - Najbolja usluga i cene

Kontakt

Stara Pazova
377
2
pre 7 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Taxi Nova Pazova
Član od 06.05.2021.
Taxi Nova Pazova - 064 9002229 - 00-24h

Taxi Nova Pazova pruža najbolji način za prevoz putnika u samom mestu a i u okolini. Ne morate se truditi da vozite, možete samo sedeti i uživati u vožnji. Taksi prevoz Nova Pazova vam pruža najprikladniji način za prevozu kako u samoj Novoj Pazovi tako i u medjugradskom i prevozomu i prevozu za inostranstvo.

Bilo da se treba stići na aerodrom ili neodložni sastanak, naš taksi ce vas svuda odvesti na vreme do vašeg krajnjeg odredista. Usluge koje pružamo su sledeće:

- prevoz u lokalu
- medjugradski prevoz
- prevoz od i do aerodroma
- prevoz u inostranstvo
- prevoz kućnih ljubimaca
- prevoz sa čekanjem i vraćanjem
- i još mnogo toga. . .

Ne morate znati rute, jednostavno informišite našeg vozača o krajnjoj destinaciji i bićete tamo odveženi sa krajnjom tačnošću i najvećom mogućom dozvoljenom brzinom.

Taxi Nova Pazova raspolaže sa vozilima koja su krajnje udobna i po svim su standardima koje jedno vozio može i mora da ima. Mi prihvatamo najbolje standarde za održavanje naših vozila a vi možete biti sigurni u čistoću i sigurnost naših vozila.

Naši vozači prolaze kroz rigorozne testove pre nego što budu angažovani, kako biste imali najsigurnije putovanje i najbolju uslugu.

Naši vozači detaljno znaju sva područja u Srbiji i koriste najsavremenije navigacije kako bi vas do vaseg odredišta prevezli najbližim rutama. Taxi Nova Pazova službi je najvažnije da vi do vaše destinacije dođete tačno na vreme. Bez obzira da li je to odlazak na sastanak ili odlazak u bioskop ili pozorište mi vas uveravamo da nikada nećete zakasniti.

Pored odličnog konfora i usluga mi vas uveravamo mi vas uveravamo da vam nikada nećemo naplatiti previsoke cene. Ako proverite naše cene, videćete da su jedne od najkonkurentnijih u okruženju uzimajući u obzir kakvu vam uslugu nudimo.

Mi pružamo usluge od vrata do vrata, vozimo do aerodroma, sačekujemo i odvozimo sa aerodroma, autobuskih i železniških stanica sa na bilo koju lokaciju. Dajte našoj službi priliku da vas usluži i sugurno nećete biti razočarani.

Taxi Nova Pazova - 064 9002229
ID Oglasa: #137595389
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.