• Alati i oruđa
  • Alati za zavarivanje | Delovi i oprema
  • Mesto
  • Stanje
Zlatni Oglas
Idi na

Alati za zavarivanje – Delovi i oprema

Ukoliko se baviš obradom metala, izradom metalnih konstrukcija, auto-limarskim poslom i sličnim zanimanjima, poželjno je da za taj posao budeš adekvatno opremljen. Neophodno je da poseduješ sve potrebne alate ali i opremu kojom ćeš se zaštititi i koja će ti pomoći da lakše i preciznije obaviš planirane poslove. Na KupujemProdajem možeš pronaći najrazličitije delove za zavarivanje, ali i adekvatnu zaštitnu opremu. Takođe, kao korisnik KP-a možeš da prodaš opremu koja ti je višak i da na taj način zaradiš.

Brzo i jednostavno opremi svoju radionicu

Jednostavnom pretragom možeš pronaći oglase u kojima se prodaje najrazličitija oprema za zavarivanje, zaštitne maske, profesionalne jakne, bluze i specijalne rukavice za varioce.

Oprema i delovi za CO2 aparate

Možeš pronaći opremu za precizno zavarivanje, tzv. ugaone magnete, stege, stolove za zavarivanje. Tu su i kolica za boce, elektrode, ali i delovi popot kablova za masu, držača elektrode, različitih delova za CO2 aparate, regulatori pritiska i slično.

Maske za varenje

Zaštitna oprema je jako bitna prilikom obavljanja posla zavarivača. Pretraži ponudu naših prodavaca i naći ćeš zaštitne maske za varenje različitih proizvođača. Pri izboru vodi računa o tome da maske imaju različite nivoe zasenčenja, i različite nivoe zaštite.

Rezervni delovi za aparat za varenje

Takođe pogledaj i oglase u kojima se prodaju rezervni delovi za aparate za varenje, sigurno ćeš pronaći sve što ti je potrebno za svoj aparat. Naši korisnici prodaju nove ali i polovne delove najrazličitijih modela aparata. Na ovaj način možeš uštedeti vreme, ali i novac.

Ukoliko tražiš nešto specifično, što trenutno nije oglašeno a tiče se ove oblasti, iskoristi opciju „Sačuvaj pretragu“. Na ovaj način bićeš obavešten svaki put kada se pojavi nešto novo što odgovara zadatim kriterijumima.

Prodaj višak opreme i delove za zavarivanje

Ako imaš višak opreme za zavarivanje, nije ti više potrebna zaštitna maska, želiš da prodaš kolica za boce, neodgovarajuće elektrode ili nešto od delova za CO2 aparat, registruj se i postavi oglas. Na ovaj način oslobobićeš se suvišne opreme koja ti samo zauzima prostor u garaži, a uz to ćeš još i zaraditi novac koji ti može poslužiti za kupovinu nove ili modernije opreme.

Postupak registracije je vrlo jednostavan i omogućava ti da besplatno postavljaš oglase za predmete koje želiš da prodaš. Gradi svoju reputaciju tako što ćeš poštovati dogovore, a kada uspešno realizuješ neku prodaju, pozovi kupca da ti da ocenu. Preporuka je da komuniciraš kp porukama jer je to najbolji i najbezbedniji način komunikacije sa ostalim korisnicima KP-a.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.