• Automobili | Delovi i alati
  • Auto | Delovi i oprema za klime
  • Mesto
  • Stanje
Zlatni Oglas
Zlatni Oglas
Zlatni Oglas
Idi na

Auto | Delovi i oprema za klime

Složićemo se svi da je klima u automobilu spas. Zato želimo brzo reagovati kada se klima pokvari i zamena hladnjaka vode, ventilatora, kompresora ili cevi auto klime postane neophodna.

Gde i kako pronaći ove delove i opremu?

Bilo da si u potrazi za delovima i opremom za klime ili poseduješ iste i želiš da ih prodaš, to možeš uraditi na KupujemProdajem.

Kako pronaći delove i opremu za klime na KP-u?

Oglasi za delove za klima uređaje nalaze se pod istoimenom grupom u kategoriji Automobili, Delovi i alati.

U grupi vezanoj za opremu i delove za klimu nalazi se na hiljade različitih oglasa u kojima možeš da pronađeš delove za klime za razne automobile. Kako bi ubrzao i olakšao pretragu, na raspolaganju su ti različiti filteri koje možeš iskoristiti da brzo dođeš do onoga za čime tragaš. Ako nisi pronašao adekvatan oglas u datom trenutku, pretragu možeš sačuvati i bićeš obavešten čim se na KP-u pojavi oglas koji zadovoljava tražene zahteve.

S prodavcem u čijem oglasu si pronašao opremu i delove za klimu koje si tražio možeš stupiti u kontakt preko kp poruka ili ga možeš pozvati na naznačeni broj telefona koji se nalazi unutar oglasa. Nakon kupovine prodavca možeš da oceniš.

Želiš da prodaš delove i opremu za klime na KP-u?

Bilo da se baviš prodajom auto delova pa tako i delova i opreme za auto klime ili si fizičko lice koje poseduje neki deo opreme za auto klimu koji više ne koristiš, na KP-u možeš besplatno da objaviš oglas i na ovaj način dopreš do kupca.

Proces objave oglasa je jednostavan, a preduslov je da budeš ulogovan. Nakon što odabereš kategoriju, sledeći korak je unos sadržaja oglasa gde je potrebno da osmisliš naslov, tekst oglasa, cenu i postaviš fotografije delova i opreme za klimu koje prodaješ. U ovom koraku potrebno je i da označiš stanje proizvoda koji prodaješ. Opciju Novo može da označi samo registrovano pravno lice. Zatim sledi izbor kp promocija, tj. ako želiš da svom oglasu omogućiš veću vidljivost, možeš da uključiš neke od dostupnih promocija, a ako ostaješ pri besplatnoj objavi oglasa, on će potpasti pod Standardnu vidljivost i biće aktivan idućih trideset dana. Posednji korak je identifikacija gde, u zavisnosti da li si pravno ili fizičko lice, popunjavaš određene podatke - i to je to, oglas je postavljen.

Nakon što oglas postane aktivan, vodi računa da redovno i ljubazno odgovaraš na pitanja koja ćeš dobijati preko kp poruka i prodaja neće izostati.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.