slika
slika
1 od 2

Ratkapne 16" TEXAS RC crna boja 4 kom

3.059 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
241
5
pre 14 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Autodragstor online
Član od 22.08.2015.
kp izlog

Proizvođač: CAR+

Garnitura 4 ratkapne, model TEXAS RC u crnoj boji sa klasičnim i stilizovanim dizajnom 12 krakova. Ove stilizovano dizajnirane ratkapne, napravljene od ABS plastičnog materijala visokog nivoa kvaliteta koji se odlikuje postojanošću i otpornošću na uticaj korozije, pružiće vašem vozilu u potpunosti nov izgled. Dostupne u dimenzijama 13, 14, 15 i 16 inča. Jednostavne su za postavljanje na felne točkova odgovarajućih dimenzija svih putničkih vozila a sigurnosni prsten koji dobijate uz svaku ratkapnu im ne dozvoljava da ispadnu iz ležišta. Proizvod predstavlja dugotrajno i stilizovano rešenje za vaše vozilo.

Način postavljanja:  1. Odaberite odgovarajuću veličinu ratkapni za vaše točkove. Postavite metalni prsten u ležišta postavljena sa zadnje strane ratkapne. 2. Ubacite krajeve metalnog prstena u plastični osigurač ležište kako bi se onemogućilo ispadanje prstena iz svog ležišta. 3. Postavite ratkapnu preko površine felne točka na način da ventil ne bude pokriven. 4. Pritisnite ratkapnu blagim pritiskom kako bi omogućili njeno postavljanje i fiksiranje u udubljenje felne točka.

Šifra artikla:  VNJ9516

ID Oglasa: #109096159
Informacije

          AUTO  DRAGSTOR

           Bulevar JNA 33a
           011 635 0666

          radno vreme
          08 do 19 h
          subotom od
          09 do 14 h

          Pozdrav i dobrodosli.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.