slika
1 od 1

Kada za kućne ljubimce sa rampom

153.000 dinFiksno

Sremska Mitrovica
Novo
527
10
pre 14 dana
Odgovara na 86% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Agrosrbija
Član od 22.01.2019.
Svi oglasi
Kada za kućne ljubimce sa rampom: kada namenjena za profesionalnu upotrebu. Napravljena od nerđajućeg čelika. Dolazi u kompletu sa rampom.

U opremanju salona za negu kućnih ljubimaca, kada zauzima posebno mesto. Neophodno je obezbediti kadu koja će dugo trajati i koja će odgovarati za različite rase ljubimaca.

Ova kada je napravljena od nerđajućeg čelika- lako se pere i dezinfikuje. Pravougaonog je oblika, dimenzija 128 x 68cm. Za jednu dužu stranu kade dolaze dodatni paneli, te je onemogućeno prskanje po okolnim stvarima. Visina kade je 149cm. Sa prednje strane se namešta kosa rešetkasta rampa, te teže rase se lako popnu same u kadu. Na stranici gde je rampa se podese klizajuća vrata.

Kada za kućne ljubimce sa rampom dolazi u kompletu sa: 4 plastične neklizajuće podloge, čvrstim prohromskim stalkom sa 4 vezice za kućne ljubimce, držačem za šampone, komplet slavinom sa tuš baterijom i sifonom.

Transportno pakovanje kade je teško 76kg, tako da zbog gabarita je moguće samo lično preuzimanje u Sremskoj Mitrovici.

Ukoliko opremate salon, pogledajte i našu ponudu stolova. Imamo u ponudi električni sto za kućne ljubimce, koji pored kade zauzima centalno mesto u salonu. U ponudi imamo i fen za kućne ljubimce- blaster sa jednom i sa dve motorne jedinice, kao i stalak sa pet nogara koji odgovara za te fenove.
ID Oglasa: #122548787
Informacije

Radno vreme od ponedeljka do petka od 09-18 časova

Subota od 09-14 časova

Nedelja neradna 






PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.