slika
1 od 1

Stalak za fen za pse blaster

13.500 dinFiksno

Sremska Mitrovica
Novo
719
15
pre 15 dana
Odgovara na 84% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Agrosrbija
Član od 22.01.2019.
Svi oglasi
Stalak za fen za pse blaster- stalak namenjen za lakše postavljanje i korišćenje fena u salonu. Stalak ima podesivu visinu od 90-120cm. Dostupan u roze boji.

Stalak na dnu ima pet tačaka oslonca sa točkićima, te se veoma lako pomera po ravnoj površini. Na vrhu ima ravno postolje za fen. Sa strane se nalaze alke, kroz koje se kači kaiš koji se postavlja preko fena kako bi se fiksirao. Takođe, sa strane ima i okrugli prsten gde lako odložite crevo fena kada završite sa radom. Visinu možete podesiti spram Vas koja Vam odgovara- od 90 do 120cm visine.

Stalak za fen za pse blaster se isporučuje rasklopljen, ali izuzetno se lako sklapa i postavlja za rad.

U ponudi imamo i fen za pse blaster 2800W, koji je kompatibilan sa ovim stalkom za fen. Takođe, imamo i fen sa dve motorne jedinice koji je jači, ali raspored nogara odgovara za ovaj stalak.

Pored fenova, pogledajte i našu ponudu stolova za salone- hidraulični sto prečnika 70cm ili pravougaoni 90x60cm. Mehaničke stolove kupuju saloni, ali i odgajivačnice i vlasnici koji žele da olakšaju sebi svakodnevnu negu ljubimca. Njih imamo u dve dimenzije: manji 80x50cm i veći 116x60cm.

U ponudi imamo i ostalu opremu za salone i Vaše ljubimce, kao što su stolovi za šišanje, četke i češljeve, kao i šampone i kozmetiku.
ID Oglasa: #122351673
Informacije

Radno vreme od ponedeljka do petka od 09-18 časova

Subota od 09-14 časova

Nedelja neradna 






PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.