slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Extra Motocross torba 24MX 85x45x40cm

100 €

Vršac
Korišćeno
Dostupno odmah
485
3
pre 9 dana
Odgovara na 91% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Zarko
Član od 11.11.2013.
Svi oglasi
Желимо да сви који тренирају мотоцросс имају савршену торбу!

Ова торба ће задржати све што вам је потребно на врло удобан, практичан и уз то сјајан изглед.

Дизајниран је тако да вам омогућава организовање комплетне МКС опреме.  Одговараће вашим ципелама, кацигама, одећи, прслуцима, наруквицама за врат, наочарама, рукавицама . .. и још нечим!  Торба има бројне отворе за вентилацију и посебне џепове који осигуравају адекватну вентилацију када је напољу влажна.

Нећете само изгледати професионално, захваљујући практичности ове торбе уштедећете драгоцено време које можете потрошити на хоби мотоцикла.

Опис производа:
- Посебни претинци за кацигу или ципеле
- Двоструки претинац са преклопном и вентилационом мрежом, идеалан за чување знојаде одеће или сигурно вентилационог прибора
- 8 паметно дизајнираних преграда и џепова за мале МКС додатке, попут наочара, резервних сочива, стезника или рукавица
- Веома издржљиве металне копче
- Подесиви мекани ремен за раме
- Удобна подлога од неопрена - Извлаче се простирка за пресвлачење одеће или обуће, а да не морате да стојите на прљавој земљи.
Дужина: 85 цм.
Висина: 40 цм
Ширина: 45 цм 
Doneta iz austrije u potpuno ocuvanom i potpuno ispravnom stanju bez ikakvih ostecenja i skrivenih mana. Za sve potrebne informacije pozovite.
ID Oglasa: #89393958
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.