slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Allen&Heath Xone:43C

112.680 din

Beograd
Novo
768
7
pre 11 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Artist Sistems doo online
Član od 16.08.2011.
Svi oglasi

AudioPro Artist je jedini ovlašćeni Allen &Heath zastupnik i distributer za ceo ex YU region!  

XONE:43C .  


Četvorokanalni i 100% analogni DJ mikser sa legendarnim XONE filterima i sa ugrađenim audio interfejsom koji je spreman za Serato DJ DVC. Na XONE:43C se diretno može priključiti računar sa Serato softverom, tako da vaši gramofoni, CD plejeri ili DJ kontroleri emituju ono što birate na računaru, stim da zadržavate robusni zvuk po kome je ALLEN &HEATH postao poznat. XONE:43C daje mogućnost da se pokaže pravo umeće i znanje DJ-a. Za svega 677€ sjajni DJ mikser velikih mogućnosti XONE:43C.

S ugrađenim USB audio interfejsom, DJ mikser Allen&Heath Xone:43C pojednostavljuje Vašu opremu eliminirajući potrebu za dodatnim vanjskim audio interfejsom. Sadržava četiri kanala s phono/USB/linijskim ulazom - idealnim za dodavanje vokalnog mikrofona bez potrebe za zauzimanjem još jednog kanala. Također sadržava X: Link port koji je spreman za povezivanje s nekim od Allen&Heath kontrolera iz Xone: K serije te na taj način možete proširiti svoju opremu. S bogatim zvučnim filterima, izuzetnim efektima te ultra-kvalitetnom izradom ovaj mikser je odličan izbor za svakog DJ-a!  

Kontakt:

● AudioPro ARTIST Sistems d. o. o. ●

BEOGRAD
Bulevar Milutina Milankovića 98-100
Novi Beograd 
tel : 011/ 344-28-74

 

NE PRIHVATAMO ZAMENE!

ID Oglasa: #75188195
Informacije

● AudioPro ARTIST Sistems d. o. o. ●
NOVI BEOGRAD
Bulevar Milutina Milankovića 98
tel : 011/ 344-28-74

 

NE PRIHVATAMO ZAMENE!

 

> > > > > RADNJA U NOVOM SADU JE ZATVORENA < < < < <

 

 

 

napomena :

Zbog čestih promena cena proizvođača, cene na KP su informativnog karaktera.
Aktuelne cene možete videti na našem sajtu!

Hvala na razumevanju

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.