slika
slika
slika
1 od 3

ZIPPO Upaljač-SFRJ Grb

3.690 din

Beograd | Čukarica
Kao novo - nekorišćeno
1.744
44
pre 5 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Boris
Član od 08.06.2020.
kp izlog
Ograničeni broj komada, retko u ponudi i pravi izbor za kolekcionare i zaljubljenike u ZIPPO upaljače.

! ! !  Limitirana i unikatna serija inspirisana motivima Srbije,  lansirana samo za 2020 godinu. ! ! !

Modeli koji su izrađeni kao limitirana serija se više neće proizvoditi po isteku zaliha. Obradujte sebe unikatnim ZIPPO upaljačem ili ga namenite kao poklon za neku Vama dragu osobu.

Napravljen u USA praktično neuništiv sa zamenljivim kremenom i fitiljom. Otporan na vetar. Za optimalne performanse koristiti originalni benzin-Zippo premium lighter fluid. Doživotna garancija i originalna kutija. Svi Zippo upaljači se isporučuju ne napunjeni zbog bezbednosti.

**** ZIPPO Upaljač šaljemo odmah, bez čekanja, kurirskom sluzbom na teritoriji Republike Srbije, a može i lično preuzimanje na teritoriji Beograda. Pogledajte i ostale modele Dupont  i ZIPPO upaljača koje imam u ponudi ****

****POSETITE NAŠ ''KP IZLOG'' I POGLEDAJTE I OSTALE MODELE KOJE IMAMO U PONUDI***

  *****Ubacite nas u Vaš adresar (opcija DODAJ U ADRESAR).  Tako ćete uvek lako moći da nas                                       pronađete i pogledate sve proizvode koje imamo u ponudi*****

                                                        Vaš Svet satova i aksesoara
ID Oglasa: #100578069
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.