Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Nega i lična higijena > Kozmetika | Žene

slika
1 od 1

Živi ključ - korektivni balzam za noge!

550 din

Beograd | Novi Bg.
90
2
pre 13 dana
ALTERNATIVNI CENTAR OMEGA
Član od 08.11.2019.
kp izlog

Živi ključ - korektivni balzam za noge za 500 din! Pakovanje od 40 ml!

Dostava nije uračunata u cenu i iznosi oko 300 din za prozvode do 0,5 kg.
Dostava se vrši kurirskom službom i proizvod se šalje danas za sutra.

Takođe, sve proizvode možete preuzeti lično u našoj prodavnici u Beogradu(svakog radnog dana od 09:00-17:00h). Vikendom ne radimo.

Adresa - Beograd (YU biznis centar - Novi Beograd):  
 Bulevar Mihaila Pupina 10ž, vp 59 (Telefon:  065/61-64-343 ili mobilni 064/549-68-65)

Živi ključ je organski korektivni balzam za noge sa elastinom i ekstraktom tamjana. Redovnom upotrebom balzama neutraliču se negativni faktori koji utiču na pojavu venske insuficijencije, formiranje paučinih vena, edema. Balzam jača mikrocirkulaciju krvi, poboljšava dotok krvi u tkiva, povecćava snagu i tonus vena i arterija, sprečava širenje krvnih sudova, ublažava napetost i oticanje, suzbija upale, ublažava sindrom teških nogu, aktivira procese regeneracije uzrokovane starenjem, obnavlja oštecćena tkiva, ublažava svrab, iritaciju, crvenilo, poboljšava estetski izgled kože nogu.

Sadrži pet vrsta biljnih ekstrakata koji imaju terapeutski i profilaktički efekat za proširene vene: tamjan, list lešnika, koren veprine, list crvenog grožđa, borova kora.

ID Oglasa: #124386763
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.