slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Mulčer FPM Boljevac

Kontakt

Novi Sad
Novo
6.464
30
pre 10 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Lazar online
Član od 05.01.2015.
Svi oglasi
Voćarski mulčari spadaju u grupu poljoprivrednih mulčara i prvenstveno su namenjeni za usitnjavanje biljnih ostataka nakon rezidbe, kao i korova i trave u voćnjacima i vinogradima. Pored svoje osnovne namene mogu se koristiti i za usitnjavanje biljne mase, uređivanje i održavanje svih drugih poljoprivrednih, komunalnih, zapuštenih i neobrađenih površina. Zahvaljujući velikoj brzini rotora, koji je elektronski balansiran, noževi precizno i efikasno usitnjavaju biljne ostatke i tako ih pretvaraju u lako humusno đubrivo, čime se poboljšava kvalitet i prirodna plodnost zemljišta, a smanjuje potreba za veštačkim đubrenjem. Na taj način se direktno utiče na smanjenje troškova poljoprivredne proizvodnje i povećanje prinosa.

Prednosti:
- Usitnjava granje do 50 mm debljine
- Niska potrošnja goriva i potrebna mala snaga traktora, zahvaljujući duplo spiralnom i optimalnom rasporedu noževa na rotoru
- Bočno pomeranje
- Niski troškovi i jednostavno održavanje

Mylčeri se proizvode u više izvedbi i rasnih zahvata
ID Oglasa: #90508250
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.