slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

GENUTRAIN BAUERFEIND steznik za koleno vel 2

15 €

Vršac
Korišćeno
Dostupno odmah
341
2
pre 15 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Zarko
Član od 11.11.2013.
Svi oglasi
fenomenalan steznik-aktivna bandaza za rasterecenje i stabilizaciju kolena cuvenog nemackog proizvodjaca BAUERFEIND. Smanjena kompresija na ivicama kompresivnog tkanja. nova OMEGA pelota integrisana visokoelasticna pelota koja u obliku prstena obuhvata patelu sa dve tacke pritiska na distalnom delu pelote, i sa dva bocna krila u visini meniskusa. pritisne tacke omega pelote redistribuiraju pritisak na infrapatelarno podrucje masnog jastucica. time se postize rasterecenje i smanjenje bola u retropatelarnom podrucju. Bocna krila omega pelote dolaze do prednjih delova meniskusa i kroz intermitentnu kompresiju pomazu u smanjenju bola. prstenasti visokoelasticni umetak okruzuje patelu olaksavajuci tako pozicioniranje steznika. Specijalna tehnika tkanja smanjuje kompresiju u podrucju kolene jame i obezbedjuje visok komfor pri nosenju. Kretanje kolenog zgloba preoblikuje visokoelasticni umetak razvijajuci pritom masazno delovanje na okolna meka tkiva. kompresivni i masazni efekt visokoelasticnog umetka pospesuje resorpciju edema i izliva. stimulacija proprioceptora steznikom deluje pozitivno na senzomotoriku i stabilizaciju muskulature. visokoelasticni umetak prenosi pritisak sa patele na okolna meka tkiva.
prava je prilika da po zaista simbolicnoj ceni sobzirom da je cena ovakvih steznika visestruko veca priustite sebi siguran i bezbolan hod. Steznik je donet iz austrije u potpuno ocuvanom i potpuno ispravnom stanju bez ikakvih ostecenja i skrivenih mana. velicina 2. Za sve potrebne informacije pozovite.
ID Oglasa: #76653274
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.