slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Silikonski podmetač za zdravo i udobno sedenje ORIGINAL

899 din

Beograd
Novo
Dostupno odmah
511
23
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Alex Shop
Član od 14.07.2017.
kp izlog

Novo ! Uvoz iz EU. Original !

Osećate bol u ledjima zbog dugotrajnog i napornog konstantnog sedenja u kancelariji ili automobilima? tu je Silikonski podmetač za zdravo i udobno sedenje!

Sada konačno možete da se opustite jer vam nudimo Egg sitter koji sa svojom prilagodljivom podlogom može da pruži veoma udobno sedenje.
Prenosni jastuk za sedište koji je vrlo elastičan, omogućava vam lakše postavljanje, nošenje i pranje. Napravljen je od ekoloških prihvatljivog silikonskog gela. Ovaj material omogućava Egg sitteru da povrati svoj prvobitni oblik svaki put, čak i nakon duže upotrebe, bez ikakvih deformacija što ovaj proizvod čini superiornijim od ostalih.

Jedinstveno napravljen dizajn silikonskog saća neće propadati, omogućavajući konsantnu cirkulaciju vazduha kroz ceo jastuk sto je važno za zadržavanje hladnoće. Sedenje duži vremenski period pravi pritisak na vaš lumbalnim deo ledja, olakšajte vašem telu sedenje uz Egg sitter.
Ovaj poseban dizajn takodje deluje i kao masažer. Oslobodiće napetost tokom mukotrpnog sedenja u istom položaju. Egg sitter takodje možete iskoristiti kao podmetač za stolicu.
Konstrukcija jastuka je dizajnirana da podrzi vašu telesnu strukturu i ublaži bolove u ledjima. Dno jastuka na kome se dodiruju površine napravljeno je da ne bude porozno, sto će sprečiti bilo kakvo klizanje.
Ne brinite, jastuk će ostati na istom mestu bez ikakvog pomeranja na većini površina, čak i na kožnim sedištima. Pozdravite se sa svim bolovima, ukočenim misićima prouzrokovanim dugotrajnim sedenjem u stolici. Egg sitter za razliku od standardnih jastuka se prilagodjava vašoj karličnoj kosti i oblikuje apsorbujući tačke pritiska.
Egg sitter se preporučuje svima koji su prinudjeni da provode mnogo vremena u sedećem položaju za radnim stolom, računarom, volanom i slično. Može se postaviti na bilo koje sedište ili stolicu.

Silikonski podmetač za zdravo i udobno sedenje

Karakteristike Egg sittera:
-Prilagodjava se vašoj zadnjoj strani kičme dok sedite.
-Može da izdrži teret pa čak i do 150kg.
-Materijal: silikon koji ostaje hladan na dodir i omogućava cirkulaciju vazduha.
-Dimenzije: 34x41x2,5cm
-Može se postaviti na bilo koje sedište i stolicu
-Može se koristiti kao i podmetač za stolicu.
-Veoma lako se pere. Možete ga oprati mlakom vodom.
-U setu Egg sittera dobija se i navlaka za silikonski jastuk.

Samo u Alex Shop prodaji. Ovaj proizvod nije dostupan u prodavnicama.

Šaljemo na vašu adresu. Plaćanje pouzećem. Isporuka za 24h

Pošaljite poruku na KP ili na br. 0692217771, sa Vašim podacima:

 Ime i prezime.

Ulica i broj.

Mesto i poštanski broj

Broj telefona za kontakt. ili SMS

Za porudzbine većeg broja proizvoda, plaćate samo jedan iznos poštarine od 150-290din, zato pogledajte i ostalu našu ponudu!

 

 

 
ID Oglasa: #102121836
Informacije

Šaljemo na vašu adresu. Plaćanje pouzećem. Isporuka za 24h

Pošaljite poruku na KP ili na br.  0692217771
sa Vašim podacima:

Ime i prezime.
Ulica i broj.

Mesto i poštanski broj

Broj telefona za kontakt. ili SMS

Za porudzbine većeg broja proizvoda, plaćate samo jedan iznos poštarine od 250-390din, zato pogledajte i ostalu našu ponudu!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.