slika
1 od 1

Green clean-loptica za pranje veša bez dertedženta!

1.500 din

Beograd | Novi Bg.
Dostupno odmah
386
16
pre 12 dana
Odgovara na 69% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Alternativni Centar Omega
Član od 08.11.2019.
kp izlog
Green clean-loptica za pranje veša bez dertedženta!

Revolucionarni napredak u procesu pranja - alternativa deterdžentima za pranje!  Traje tri godine ili 1000 pranja.

Dostava nije uračunata u cenu i iznosi oko 300 din za prozvode do 0,5 kg.
Dostava se vrši kurirskom službom i proizvod se šalje danas za sutra.

Takođe, sve proizvode možete preuzeti lično u našoj prodavnici u Beogradu(svakog radnog dana od 09:00-17:00h). Vikendom ne radimo.

Adresa - Beograd (YU biznis centar - Novi Beograd):
 Bulevar Mihaila Pupina 10ž, vp 59 (Telefon:  065/61-64-343 ili mobilni 064/549-68-65)


Opis proizvoda:

Loptica za pranje veša GREEN CLEAN aktivira deterdžentska svojstva vode i omogućuje pranje bez deterdženta. Unutar omotača od silikonske gume koja ne oštećuje tkaninu, svaka loptica sadrži 4 tipa bio-keramičkih kuglica čije se funkcije međusobno nadopunjuju kako bi se postigao maksimalni efekat pranja:

1.  Kuglice koje emituju talase dalekog infracrvenog spektra intenziviraju molekulske vibracije, čime povećavaju rastvorljivost nečistoća u vodi.

2.  Alkalne kuglice povećavaju pH vrednost vode, što olakšava uklanjanje masnih nečistoća sa veša. Alkalna voda takođe omekšava tkaninu, pa pri pranju lopticom nije potrebno koristiti omekšivač.

3.  Antibiotske kuglice eliminišu buđ i patogene organizme u mašini, čime dezinfikuju veš i sprečavaju stvaranje neprijatnih mirisa.

4.  Kuglice koje neutrališu hlor uklanjaju hlor iz vode za pranje, smanjuju njenu kiselost i površinski napon, što dodatno poboljšaava efekte pranja. Hlor takođe oštećuje strukturu i boju tkanine, pa se njegovim uklanjanjem sprečava gubljenje boje i elastičnosti tekstila.

Višestruko jeftinija od deterdženta,  loptica GREEN CLEAN smanjuje potrošnju vode i struje, produžava vek trajanja veš mašine i odeće, pogodna za decu, osobe sa osetljivom kožom i sklonošću ka alergijama, ne zagađuje životnu sredinu. Može se korstiti u svim tipovima veš mašina i programima pranja do 70 stepeni. Jedna loptica je dovoljna za pranje 5 kg rublja. Traje tri godine ili 1000 pranja.




ID Oglasa: #86532628
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.