010

Pirot

Član od: 07.07.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac je naveo da je telefon u perfektnom stanju. I u naslovu je to pisalo. Dobio sam telefon na kome je displej toliko pun ogrebotina da mora da se zameni novim, koji kosta 70 e. Jednostavno ceo je prekriven ogrebotinama. Nema mesta gde nema ogrebotine. Apsolutno telefon ne odgovara opisu iz oglasa.
Obzirom da sam telefon koristio ja lično i na njemu je uvek od kako sam ga kupio bilo zaštitno staklo , nikakve se ogrebotine nisu videle tako da opis iz oglasa potpuno tačan. Telefon je polovan ali je izgledao sasvim korektno skoro kao nov, pogotovo u pogledu displeja gde se nisu videle nikakve ogrebotine. Za 210e je premija . Preprodavcima kao sto je dotični gospodin bih preporučio da ubuduće kupuju nove vakum pakovanje i tu neće imati nikakvih ogrebotina , ali malo sutra za ove pare. Znaju oni i da prepakuju ceo tel da bude nov pa ako nalazi manu na ogrebotine koje ja nisam video neka kupuju displeje , kućišta i ostalo pa neka im bude nov. Jednom rečju telefonu nista nije hvalilo za bilo kakvu upotrebu kao sto sam ga i ja koristio skoro godinu dana a za prepordavce možda i nevalja jer nemogu da zareade neku kintu .

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi | Apple

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Baterija navodno drži do dva sata, . Kad sam dobio paket ono ne držimo ni 5 min. Naravnoima baterija da se kupi ali to je još 70e preko i to tek za dva meseca ako uposte bude bila. .. ima oštećenja na ivicama i ulegnuća. .. ali dobro sad to je tako kada povjeruješ ljudima. .. preso me zemljak. ..
Otprilike je tačno sve što gospodin navodi, stim da u navodu stoje milimetarska oštećenja (POLOVAN MacBook ALI JE STVARNO KAO NOV) za koja mu je saopšteno i usmeno da bi znao o čemu se radi a i na na slikama se jedna videla na koju mu je takođe skrenuta pažnja.... Gospodinov odgovor je bio da nije problem što je i potvrdio kada mu je stigao LT. Što se tiče baterije nije tačno da drži 5 min. testirao sam je baš na njegovu inicijativu i stvarno drži veoma slabo ... možda oko 1 sat u zavisnosti šta se radi na njemu. I ovo mu je saopšteno ne porukom nego lično telfonom našta je on rekao da će da kupi novu bateriju jer mu je potrebna dobra baterija za poso.. Prilikom prispeća LT kod njega nazvao me je i rekao da nema nigde baterija i da neko i negde može da narući i da čeka 2 meseca , što sam ja na to reagovao naj poštenije i u roku od 10 min. našao sam mu bateriju za pomenuti LT po ceni od 8000 din (60e) i to sa uračunatom pošptarinom na njegovu adresu da mu stigne istog dana ne čeka ništa, našta mi je on odgovorio da mu je trenutno visoka cena i da se ne šalje baterija te da će on to kasnije da to reši. Sve ovo je potpuna istina što garantujem da G_din Ivan može da potvrdi.... Što se mene tiče ja mu dajem pozitivnu ocenu jer je moje mišljenje da je cela saradnja oko kupovine ispala fer i korektna pogotovo ako uračunam da sam mu LT dao preko računa našta mislim da je Ivan možda i zaboravio prilikom ocenjivanja jer se tačno zna kako to ide sa plaćanjem... Veliki pozdrav za Ivana
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.