0230

Kikinda

Član od: 25.03.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne preporučujem saradnju sa ovim članom. Dogovorili smo zamenu telefona , telefoni su stigli i decko je odmah imao prigovor na rad ekrana. Predložio sam da vratimo telefone nazad ali je on to odbio i zatrazio doplatu od 7000din da navodno menja ekran, izasao sam u susret i poslao mu pare da zameni ekran i da mi stari koji je skinut posalje nazad sto nije ispoštovao ( nije poslat). Onda kreće prigovor za wifi antenu pa trazi dodatnih 60€ i tako u nedogled. Ponudim opciju da mi vrati 7000din i da vratimo telefone nazad , on opet odbija . Jednostavno zeli da zadrzi telefon i da uzme sto vise novca Jedno veliko negativno iskustvo sa moje strane sa ovim članom. Mojih 170 pozitivnih ocrnanbez negativnih govori o mom postenju , sto ne bih mogao da kazem za ovog člana. Za sve imam dokaze prepiska na KP i preko Vibera.
Razmislite da li je clan u pravu i ko bi placao 7000 ako je siguran da je ekran bio u redu, doticni je posle mog ulaganja u telefon navodno tek onda pristao da mu vratim ali i novac koji sam ulozio sto znaci da bi duplo izgubio, iako sam ja ostecen u celoj prici saradnik brze bolje mi dodeljuje negativnu ocenu.

Automobili | Oprema > Styling i tuning

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek tvrdi da su prsenovi radili, a nije ih proverio! Jedan radi a drugi NE! Napada me da sam kontra povezao i ja izgoreo prsten sto je nemoguce kontra povezati. Nije hteo da prihvati Reklamaciju!
Molim administratora da mi se ponisti nepravedno dodeljena negativna ocena od korisnika koji ne stoji iza svojih reci, sto govore njegove negativne ocene. Tvrdim da su prstenovi bili fabricki zapakovani u foliji i da nikada ranije nisu povezivani! Zaobidjite saradnju sa ovim clanom!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.