060 502-31-56

Subotica

Član od: 09.06.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Sport i razonoda > Skateboarding

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Narucila sam elektricni skejt gde je pisalo da je ‘NOV’ , nakon dva ili tri dana voznje je prestao da radi! Poslala sam poruku pre par dana da je prestao da radi ali poruka nije ni otvorena.

Igračke i igre > Igračke za dvorište

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kvalitet tobogana je neosporiv, stvarno su super, ali. .. Pre 2 nedelje narucen mali crveni tobogan (uz predhodnu potvrdu da ga imaju na stanju) odmah sutradan stize srednji plavi tobogan (suprug je preuzeo posiljku jer nije znao o cemu se radi) Kad sam nazvala da vidim. gde je doslo so zabune skinuli su me sa dnevnog reda, da ako nisam zadovoljna nisam trebala narucivati, da im vratim tobogan, oni crveni nemaju i spustili mi slusalicu. Na moje insistiranje da zamenimo tobogan receno mi je da ce prosli ponedeljak stici pa da cemo to onda realizovati, u ponedeljak je bilo stizu u utorak, u utorak nista, vise mi uopste ne odgovaraju evo vec nedelju dana.

Igračke i igre > Sportske igračke

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Ja izričito tražio XL Glider deluxe i napomenuo da izričito deluxe tražim a čovek mi poslao običnu verziju i još me uverava da je to isto ijako reklamira sajt proizvođača gde jasno stoje slike i oznake. ..
Ne slazem se sa gospodinom Ivanom , Nakon preuzimanja predmeta,nazvao me je i objasnio da to nije proizvod koji je on zeleo. Zamolio sam ga da vrati proizvod i da cu mu vratiti novac. Takodje sam mu rekao da je taj model koji je dobio jedini koji imam. Nakon par dana gospodin ne vraca proizvod vec daje negativnu ocenu. Navodi da opis iz oglasa nije tacan , proizvod koji je dobio je indentican proizvodu iz oglasa.(tako da je opis u potpunosti tacan) Proizvode prodajem iz oglasa a sajt koji je naveden je za vise informacija o proizvodu i video prikaz istog. Proizvod je porucen iz mojih oglasa a ne sa sajt. Model delux imam u oglasima ali za mladji uzrast. Gospodi je porucio proizvod iz oglasa , sto je i dobio , na njegovo nezadovoljsto to nije bio njegov zeljeni model. Zeleo sam i zamolio ga da vrati proizvod , kako bih mu vratio novac.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.