0606504299

Smederevo

Član od: 21.07.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Nokia

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Izuzetno nekorekran i neodgovoran clan! Porucio je od mene telefon Nokia C3-01, vrednost telefona 2400 din. zahtevao je da mu posaljem iskljucivo Post Expresom, ali ne na adresu koju ocigledno iz nekog razloga krije, vec je trazio da mu paket posaljem Post Restant (da mu paket stigne u postu, a u tom slucaju paket se zadrzava 30 dana). Kao i svakog mog kupca tako i njega zeleo sam da ispostujem maksimalno i zato sam pristao da mu posaljem telefon onako kako je on trazio. Poslao sam telefon istog dana kada smo se i dogovorili i uredno sam ga obavestio o tome. Sutradan paket je stigao u njgovu postu, posta Smederevo 1, od tada pocinju problemi. Telefon mu je nedostupan, na sms poruke ne odgovara, na poruke preko Kupujem Prodajem odgovori ali tek posle para od dana kada procita poruku, navodno niko ga nije obavestio da je paket stigo, a ja mu poslao poruku sa brojem posiljke i SMS-om i na KP, posaljem mu ponovo i kazem da sam proverio sve, da je paket stigao i da moze da ga preuzme, ponovo se ne javljaj par dana, ne odgovara ni na poziv ni na SMS, posle nekoliko dana salje mi poruk na KP da paketa nema nigde, da ga nema u sistemu i slicne nebuloze, onda ja ponovo kontaktiram kontrolu Post Expresa u Beogradu, pa kod njega u Smederevu i svuda mi potvrde da je paket stigao na vreme, ali da niko nije dolazio po njega, ponovo pokusam da ga obavestim o tome, naravno povo je nedostupan, saljem poruku na koju naravno ne odgovara, posaljem par poruka preko KP na koje takodje ne odgovara itd. Zaista nemam reci za ovakve clanove, kasnije sam video da mu ja nisam prvi i da je vec negativno ocenjen za slican slucaj. Ogromna NEGATIVNA OCENA za njega, i moj naiskreniji predlog ostalim clanovima da sa ovim clanom ne saradjuju ni u kom slucaju!

Mobilni telefoni > Samsung

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Bezite od ovog kupca. .Narucio telefon jos me non stop smarao porukama jesi poslao, broj posiljke. .itd da bi se na kraju kad je stigao telefon u postu trvrdio da je posiljka tu ali "NE MOGU DA JE NADJU? ?? "i zamajavao me 3 dana, posle se nije javljao na telefon uopste jer je preprodavac i verovatno je nasao za jeftinije drugi telefon pa je od ovog odustao. Upravnica poste mi je licno nasla posiljku i slikala da je telefon stigao iako je on uporno tvrdio da posiljku ne mogu da nadju. Jos sam za povratnu postarinu platio 600 din ali sad znam sa ovakvima nikad vise nista ne raditi! !!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.