063/40-82-86 Nes@ Leskovac

Leskovac

Član od: 02.06.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Monitori

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Monitor je prvog dana po prispeću, nakon što sam ga testirao, pokazao falinke koje nisu nigde u oglasu bile naznačene, o čemu sam prodavca pravovremeno obavestio. Dogovor oko vraćanja novca, monitora, servisa, nismo postigli, i otud negativna. Prodavac bi da mu vratim faličan monitor, a on meni pola para, te da za 5500 dinara, ja kupim vazduh. Da ostanem i bez monitora i bez novca. Nemam lepo iskustvo, imam 11000 dinara plići džep, i falični monitor. Ne preporučujem.
Monitor je po prispecu lepo radio i sam je napisao.Nisam hteo da posaljem dok nije prihvatio da monitor posaljem na NJEGOVU odgovornost..To sto se desavala sa paketom do njega je NJEGOVA odgovornost koju je prihvatio pa mu je sada neko drugi kriv.Monitor je uslikan u radu i posedujem video zapis bas zbog takvih koji prihvate na svoju ruku a posle im drugi kriv. Ponudjen servis nije prihvatio,Ponudjeno vracanje i podela po pola ali nece..hoce monitor i 5500 rsd.E sada mu je monitor dobar kad dobije pare nazad? Tad je ekstra jeli?A i sto da mu vracam? Monitor nije falican imam video zapis ali kupac...koji prihvati odgovornost ako nesto strada pa posle skrabulja ovde e to je slucaj zaseban..Neka juri BEX,nisam mu ja nista razbio i lud sam bio sto sam mu i ovo ponudio..Molim admina KP da ovu negativnu obrise ako zeli mada meni svejedno.. prepiska kada je stiglo.. Zoki Odgovori Stigao monitor. Malo je veći nego što sam zamišljao. :) Za sad sam ga povezao preko HDMI sa starom grafičkom, u 1080p modu, to joj je maximum. Sutra stiže DisplayPort Kabl i druga grafička karta, da vidimo kako to radi na max rezoluciji... 25.10.2016 20:51h Zoki Odgovori Ma ako je DP1.1 ne vredi mi to, ima rezoluciju do 2560 max, treba mi sa DP1.2 i sa max rezolucijom 4096, da bi guralo taj monitor. 25.10.2016 20:48h NesA 063/40-82-86 ima ovde decko prodaje za 2800 sa dp..1 gb..nove Pročitano 25.10.2016 20:47h Zoki Odgovori Pa hahahah, pa ja nisam gledao do koje rezolucije moja kartica podržava, sad sam morao da naručujem i grafičku kartu, a taman sam pomislio kako je to to, što se tiče izdataka...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.