0637397708

Subotica

Član od: 30.09.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodaju patike sa nekim malim kalupom, samim tim broj ne znaci nista. Prodavac bi to morao napomenuti a nije. Konkretno kod mene je stigao broj 42 u velicini jedva 26 cm sto svakako nije evropski broj ni kalup. Za mene neupotrebljive dakle steta u kupovini samo takva. Na moju zalbu oni njihovu gresku ispravljaju tako sto ja treba da platim sve troskove slanja tamo-ovamo sto iznosi 1500 din na patike od 2100 din. nisu se ni potrudili da se nadjemo na "pola puta" dakle krajnje neprofesionalno . .. sto se mene tice nikad vise a ostalih na Kp. .. . PAZNJA! ! . .
Prvi nezadovoljan kupac, a kupaca je bilo zaista mnogo - i na KP i na drugim sajtovima. Svi sa kojima smo sarađivali znaju da smo otvoreni za sva pitanja i da pre slanja paketa odgovorimo na sve što kupca zanima. Takođe, naglasimo kada je u pitanju manji kalup ili bilo šta drugo na šta je važno da se obrati pažnja. Pre ovog kupca niko se nije žalio da veličina kalupa ne odgovara broju, ni kod ovog ni kod drugih modela patika. Korisnica je odbila ponudu da joj vratimo novac, kao i zamenu za drugi broj. Nama je zaista žao što je nezadovoljna veličinom (ali ne i kvalitetom), i što nije otvorena za dogovor. Zbog svega navedenog, korisnicu ne preporučujem za saradnju.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.