0637495704

Pojate

Član od: 22.11.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Karoserija i limarija

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao polomljen deo, neće da ga uzme nazad o njegovom trošku i pored toga što zna da je polomljen. Svaka čast Jovane.
Poslata je hrom lajsna gepeka,na kome fali jedna zabica za jedan sraf kako kaze kupac,mi to nismo primetili,ali nismo se bunili rekli smo da vrati na sta on kaze da mu posaljemo drugu lajsnu njemu je maltretiranje da pakuje i salje tu lajsnu nazad kao na foru sta ce nama slomljena,rekli smo da nemamo drugu lajsnu i ako zeli svoj novac nazad mora da vrati lajsnu nama on nece ni to nego da mu mi platimo postarine za lajsnu da on nama vrati,od toga nema nista.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Karoserija i limarija

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Evo ovako, gospodin je lepo poceo komunikaciju i medju retkima je imao deo koji je meni bio potreban tacnije boju haube koja se retko nalazi. .. rekao je da ima i haubu i krilo i ja sam mu rekao da odmah posalje, on je sutradan ispao jako fin prodavac i poslao mi sliku gde se vidi da je krilo havarisano, sto je bilo posteno s njegove strane , onda mi je slikao haubu iz daleka i kad sam ga pitao da li ima nekih delova koji su toliko osteceni da moraju da se farbaju jer nisam mogao lepo da vidim na slici on je rekao da je skinuo prstom i da je to samo neka fleka. .. a poentta mojeg pisanija ovde je sto je hauba stigla kriva po rubovima sa izbocinom kao od metka na sredini i sa deset tackica velicine zrne kafe sa korozijom. Kada sam ga pozvao da mu prijavim tto on je uporno ponavljao ko pokvarena ploca to je polovan deo to je polovan deo, gde je u potpunosti ignorisao moju zamerku da mi svesno nije rekao da hauba ima koroziju i da ja ne da sam izgubio 80 evra nego s njom nista ne mogu da radim. .. a da rekao mi je da mogu slobodno da reklamiram u bexu gde je naravno reklamacija odbijena jer sto bi oni prevaljivali na svoj racun. Mnogo los covek i jako pritom bezobrazan. .. ne znam sta bih rekao osim izbegavajte ga u sirokom luku.
Dobio je sliku haube i krila,krilo je imalo malo koroziju dole nije hteo da kupi,hauba imala je 4,5 tackica od kamencica,kupac trazi novu haubu u istoj boju po ceni polovne,to nema nigde,naravno da nije nova polovna je,haubu je iskrivila posta po na cosku to nije moja odgovornost nego njihova!!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.