066424316

Beograd

Član od: 16.06.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Fitnes i vežbanje > Oprema za fitnes i aerobik

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Porucila sam pojas i pantalone u M vel. ,prodavac mi je poslao L. (mislio je kaze da ce mi to odgovarati)? !Predmeti nisu kao na slikama, ponudio mi je da vratim i platim opet ja postarinu iako je njegova greska to znaci samo za ptt ukupno 600 din. Ne preporucujem saradnju
Lice ne zna koji veličinu nosi. Kao i u svakom slučaju nezadovoljstva ponudjena refundacija novca. Lice nije zelelo da saradjuje. Izbegavati ovakve kupce.

Uređenje kuće > Razne kućne stvari

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Jako neozbiljan prodavac! Treba mu dva dana da odgovori na poruku. Jurim ga već dva puta za 10 dana da mi pošalje proizvod za koji priča da će dobiti i na kraju dobijam odgovor "nema više".

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Eksterne baterije

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupljeni uredjaj sa oglasa nije isti kao u opisu oglasa, uredjaj sa oglasa ne postoji, ponudjen mi je drugi solarni punjac, koji je skuplji, pristao sam, poslati uredjaj je imao defekt (defekt je izgledao: solarni panel se podvukao pod kutiju uredjaja) defekt nije mogao da se desi prilikom transprta, jer je solarni panel zalepljen za bateriju, tako da ne moze da se pomeri prilikom transprta.
Lice se javilo da kupi solarnu bateriju od 5000maha. Kako sam taj model rasprodao ponudio sam mu bateriju od 30.000 maha za malo skuplju cenu jer je baterija bolja i skuplja. Opet sam izasao u susret i dao mu jeftinije nego li na bilo kojem oglasu na celom kp. Bateriju sam slikao, opisao i slike poslao na viber. Baterija u potpunisti ispravna, testirana i u svom originalnom pakovanju.Licno upakovao i poslao. Nakon nekoliko dana od slanja lice se javlja da mi kaze kako sam mu podvalio i prodao nesto drugo??? wtf? trazio sam od lica da vidim sta sam mu to podvalio i nakon toga dobijam slike gde se vidi da se solarni panel pomerio za par centimetra od ivice kucista. Kada sam mu rekao da je to pomeranje moglo nastati jedino u trasnportu lice me je optuzilo kako sam mu podvalio jer je on izotvarao uredjaj i ustanovio da je panel zalepljen za bateriju. Opet wtf? Sto bi iko otvarao nesto i time se bavio ako je nezadovoljan. Jednostavno pitas da vratis i to je to. Uredjaj je prodat nov, nekoriscen, u potpunosti ispravnom stanju. Lice u nijednom trenutno nije trazilo povracaj novaca niti bilo kakav dogovor vec insistiralo na tome kako mu je podvaljeno sto svakako nije. A tebi prijatelju svako dobro i nekad nije na odmet verovati ljudima, nije sve teorija zavere i nisu svi prevaranti kako ih dozivljavas.

Građevinarstvo > Alati

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ovako clan sa ovoliko pozitivnih prodaja proda neispravan valjak ili paint roller koji curi na sve strane i koji je placen 1000din sa postarinom nece da vrati novac a u oglasu pise da je sve u redu svaka mu cast i nemojte slucajno da narucujete ovaj paint roller to vam je moj savet a vi ostali kako hocete
Ne znam zasto je clanu problem da posalje valjak i da joj se vrati novac? Svakom zamenimo, pa bi i Vama. To sto lazete da nismo hteli da Vam vratimo novac i dajete negativnu govori samo o Vama a ne o meni..neka Vam bude na savesti i casti. Svako ko je ikad saradjivao sa mnom zna da sam izasao u susret maksmalno koliko je moguce a to govore i ocene o meni. O clanu Vesni ne bi trosio vise reci, izbegavajte je u sirokom luku jer do dogovora tesko ce doci osim ako ne bude kako je clan Vesna zamislio. Svakako valjak ne kosta 1000din, nego 699din sto se vidi i iz oglasa.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.