069613775 Cvrčak :)

Beograd

Član od: 13.07.2020.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Lov i ribolov > Šatori

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Reklamiraju jedan šator, a šalju totalno drugi. Sada čekam hoće li se smilovati da mi vrate novac. Prebacuju lopticu s jednog na drugog. Ne ozbiljnost baš

Uređenje kuće > Sredstva za održavanje

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dve nedelje čekam kantu koja je prvobitno rečeno poslata, uopšte je ustvari ni nemaju u asortimanu. Sklonite je sa oglasa onda.
Nemojte da lazete, receno vam je 5 puta da je nemamo i da ne znamo kada ce nam doci. A to da li cu ja skloniti oglas to je moja stvar a ne vasa.

Kompjuteri | Desktop > Tastature

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Lik prodaje veoma lošu i nekvalitetnu robu, vidim da nisam jedini, vadi se na neku administraciju. Ne kupovati robu, ako neko želi, pokloniću mu tastaturu na koju sam bacio novac, pa neka se sam uveri. Tastatura ne radi ni ono za šta je deklarisana da radi.
Nasli smo se uzivo, video si tastaturu odlicnog kvaliteta, i ako nisi zeleo da pogledas, vec da platis i da odes, mi smo ipak insistirali da je proveris da vidis da li je to to. Bio si odusevljen skakao si od srece kako je to sto si trazio, medjutim sada pricas neku drugu bajku kako "nije dobra". Tastatura je extra kvalitetna Fabricki upakovana.uverio si se sam. No postoje losi ljudi koji nisu zadovoljni sobom,a kamoli necim drugim. Pozdrav ?

Kompjuteri | Desktop > Tastature

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Na oglasu su slike (azio mk retro mechanical keyboard), sa loše prikrivenim nazivom modela u photoshop-u i bez bilo kakvog opisa 'o proizvodjaču, modelau u tekstu oglasa. Nakon poručivanja proizvoda i isporuke pošiljke sam se uverio vizuelno da se ne radi o proizvodu koji je u oglasu niti model sa slika, već o nekoj običnoj mehaničkoj tastaturi. Dobro proverite šta poručujete od ovog "prodavca" Pozdrav

Bela tehnika i kućni aparati > Usisivači i paročistači

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Proizvod falican. Prodavac odbija da vrati novac. Obecava "novi i bolji zamenski proizvod krajem novembra". Kada je vreme doslo, receno je da ce se javiti ponovo, alitad dolazi do blokiranje razgovora od strane prodavca. Prekrseno Obecanje : -) Sto se mene tice, oprosteno. Ako sa sitnim novcem mogu da usrecim neku sitnu dusu, to je meni super : -) Zahvalan Bogu za sve dobro na ovom svetu : -)
Da receno je da ce se zameniti, kada stigne proizvod.No, sto se tice blokiranja, to je zbog nekulturnog ponašanja i vredjanja preko telefona... nemamo reci... Da je kupac bio malo strpljiviji zamenili bi cim bude stigao proizvod.. A sto se tice dusa "dobrih" ne verujem da se i jedna dusa tako po asa. U jednom se slazemo HVALA BOGU NA OVOME DOBROM SVETU..

Bela tehnika i kućni aparati > Prečišćivači i ovlaživači vazduha

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslata 3 ovlazivaca - jedan od njih nije radio. Javio sam to odmah, nakon cega mi je reklo da ce poslati novi za dz a da ovaj pokvareni zadrzim. Nikada nisu poslali i ispostovali dogovor. Nije stvar u parama, 1200 dinara nije mnogo para, ali jednostavno nisu ispostovali svoju rec. Ukoliko se posalje proizvod koji je pokvaren, treba da bude zamenjen. I ne, ne zelim sada da mi se salje.
Mi smo nazalost zaboravili, desava se. Ali ste vi tu da nas podsetite. Svako ima svoje pravo na misljenje.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.