216034s

Kragujevac

Član od: 09.01.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Domeni i Portali

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Jako neozbiljan (ne)kupac, dogovarali smo se mesec dana da mu prodam YouTube kanal, spustao sam cenu ali nije vredelo, clan nije imao poverenja, napokon kada bi sve bilo dogovoreno rekao bi mi da ima Covid19, rekao sam mu da nema problema, dogovoricemo se za dve nedelje, posle dve nedelje sam mu se javio, a on kulira poruke, 'ispalio' sam tri osobe zbog njega, a na kraju me je on sam 'ispalio'. Ne preporucujem.
Sve je istina nista ne poricemosim jedne stvari,a to je da je spustao cenu sto uopste nije istina,cena je bila fiksna 230e!Dogovarao sam se sa deckom 3 nedelje oko kanala,pitao sam ga da li mogu prvi da dobijem kanal jer ipak mi nije svejedno bilo. Naravno nije hteo prvi da da,sto razumem potpuno.Nazalost nisam mogao da mu verujem jer ima samo 5 ocena,sto mi nije bilo dovoljno a cena nije mala!Dogovarali smo i uzivo da se nadjemo na pola puta ali nismo uspeli da se uklopimo.U medjuvremenu sam dobio Covid-19,resili smo da se cujemo za dve nedelje. Nazalost dok sam bio u karantinu novac koji sam izdvojio za kanal morao sam potrositi na dnevne obaveze(lekove,hrana,itd).Decko mi se javio sto ne poricem ali mi je jako neprijatno bilo da mu kazem da ne mogu priustiti kanal trenutno zato nisam i otvarao.. Ja se iskreno izvinjavam,mislim da nije za negativnu ocenu ali dobro sta je tu je..
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.