24/7 Mobilni Telefoni

Novi Sad

Član od: 28.07.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dzaba ima 298 pozitivnih ocena prodao mi iz oglasa Samsung a52 5g kako je naveo u tip top primetio sam na slikama da nije to taj model nego obican a52 obratio sam se njemu pre kupovine on mi je rekao da mrzelo ga da slika mob pa je nakacio taj obican posto vec ima slike da nista ne brinem dobicu model koji sam hteo i da je u top stanju da cu biti zadovoljan kad mi je stigao mob on na nekoliko mesta ogreban pozadi lajsne isto na uglovima izgebane i ljubicaste boje umesto crne boje posto je ceo mob trebao da bude crn u servisu su mi rekli da je menjan ram obratio sam se coveku da reklamiram on mi je na to rekao sta hoces spustio sam ti cenu manje za 15e hocu mob koji je u tip top stanju kao iz oglasa sto je pisalo a ne neki izlizan otisao u policiju posavetovali su me da se cujem prvo snjim da se dogovorimo da mi vrati pare a ja njemu mob da ne bi pokretali postupak i isli na sud ipak 270e nije malo kad sam se obratio njemu i trazio sam da mi vrati pare a ja njemu mob on mi je na to odgovorio vidimo se na sudu
Bez obzira koliko se trudio da ugodim svim kupcima uvek se nadje neki zavidni koji iz svoje nemoci ili ljubomore zeli da ti makar malo ugrozi posao, svi moji kupci znaju da kod mene postoji uvek opcija reklamacija ako niste zadovoljni,ponovna trgovina uvel svoje tel uzimam nazad u prepostene cene itd. . Doticni Gospodin je preprodavac dogovorili smo cenu poslao sam mu tel u medju vremenu je nasao tel za 10 15e jef. i zinulo mu d... za 1000 2.dinara. . Da je lepo pitao bez problema bi mu vratio Novac. Tel ke star 3 meseca ima vazecu garanciju kakve boje kakve ljubicaste boze me sacuvaj,za taj model ni nema delova posto ke tek izasao. . Posto je toliko bio nekulturan i kako kaze nosio tel u servis itd. bez konsultacije sa mnom pretio mi sidom i policijom,pri tom je telefon savrseno ispravan Nego gospodin nece zaraditi koliko je planirao. . Imam i telefona i novca da ovo resim ali namerno necu neka vide ljudi kakvih sve ima. . I naravno taj isti telefon cete videti u njegovim oglasima koji se prodaje U odlicnom Stanju.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.