4G Mobile-Prodaja Telefona-

Smederevska Palanka

Član od: 15.05.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Telefon sa slike je bio nov. .. Meni je stigao izgreban telefon. Pitao sam dečka na porukama radi li sve i da li radi otisak, rekao je da radi. .. Otisak naravno ne radi. Nikome ne preporucujem saradnju sa ovim dečkom.
Ne znam sto lazes,kad sam ti poslao slike,i vide se ostecenja,a pisalo je u oglasu da ne radi otisak,nisi me pitao da li radi tako da ne znam sto lazes...

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Malo je reći nekorektan prodavac( ako se može reći da je uopšte prodavac)! Telefon je trebao da bude poklon, dogovor postignut pre 5 dana, poslao sam adresu i lik se nejavlja par dana, da bih ga kontaktirao preko Vibera i on mi opušteno javlja da je dao telefon rodjaku, kao da sam ja naivan! Pa "rodjace" da si rekao i vise novca, ja bih ga kupio ali dogovor je dogovor! Ja bratu rodjenom ne bih dao, da sam obecao drugom! Ovom "prodavcu" nije problem i da se ogreši, samo da se uzme veća lova ili da se da telefon rodjaku! PAZITE SE OVIH NEOZBILJNIH KLINACA! !!
Ja tebi nisam obecao,nego rekao da me pozoves u utorak da ti kazem jel je uzeo rodjak ili da ti posaljem tako da...

Konzole i igrice > Sony PlayStation

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Da

Moram ovo lepo da pojasnim, decko je poslao PS3 kao sto je i kazao, nije spakovao HDMI kabal ali to bih oprostio da nije nesto ozbiljnije u pitanju. .. Decko je tako slikao PS3 da se ne vidi da je on razvaljen kod ulaza za strujni kabal, ja videvsi da ima pozitivne ocene nisam ni sumnjao da moze tako nesto da se desi i da precuti, fina komunikacija je bila sve dok ja nisam preuzeo paket i video sta je on meni poslao, na moj predlog da ja njemu vratim ovo sto je on meni poslao a da ja platim PTT decko nije hteo da prihvati, uredjaj je ispravan to da, ali ono je morao da prijavi i da slika tako da se vidi a ne slikao sve samo da se to nikako ne vidi, sramota. .. Predlozio sam i da mi vrati makar 1.000din da ja platim coveku da mi da drugo kuciste ali nije ni to hteo da prihvati pa shodno tome ide negativna. On spominje samo jednu "sto nisi gledao", alo drugar, pa gde da gledam kad nisi slikao? ?? Ovo je istina a sta ce sad on da odgovori to mene ne zanima, moje je da upozorim sledece kupce da budu pazljivi a ne kao ja. Neces se usreciti ovako ako nastavis, mlad si razmisli malo! !!
Ostecenje sam slikao i vidi se na slici da je puklo,zato je i snizena cena,niko ti nije kriv sto nisi lepo gledao,ja sam se trudio da slike ispadnu sto bolje,Hdmi kabal nisam naveo da dajem... Tako da dzabe mi dajes negativnu kada imam dokaze,tvoja krivica sto nisi gledao...

Mobilni telefoni > Nokia

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

neispravan telefon . .bez punjaca, kartice, ne dize sistem, (mislim da je i baterija neispravna). .. zzbog ovakvih clanova insistirajte na , ,otvaranju paketa, ,i proveri robe prilikom preuzimanja!
Telefon je ispravan vidi se sve na slikama,kod mene je radio,punjac nisam rekao da saljem,samo memorisku koju sam poslao,lik je probao da me prevari kao da me naplasi sa policijom da ja njemu posaljem novac i da mu ostane telefon free.Vise srece drugi put...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.