808store.x.rs

Inđija

Član od: 20.12.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Alcatel

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Totalno druga stvar od opisa oglasa Zasluzna ocena
Telefon je komplet ispravan, jedina mana gospodinu je bila sto punjac ne odgovara i zbog toga se uvredio i dao losu ocenu. Takodje je odbio da mu kupim novi punjac ili vratim deo novca.

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Pitao sam da li su patike orginal i covek i odgovorio jesu i narucio sam ih 9000 hiljada nije mala para i kad su patike dosle katastofa ono je losa kopija B klasa strasno odmah cim sam vidoe patike ponovao sam ga pitao da li su orginal i on odgovorio da jesu ja sam rukeo da su patike lose i nisu original kao sto je on rekao i teo sam da mi vrati on mi pisao neke gluposti da gledam kod a lik samo zalepio kod i odmah posle te poruke me blikirao i ne javlja se na telefon.
Decko je znao da su patike kopija, patike su 8.000 placene a ne 9.000. Inace original kosta oko 500-600 dolara. Bilo mu je receno sve i slikan je bio svaki detalj patike. Tako da je ovo cista laz samo da bi zamenio patike jer mu se nisu svidjale i rekao sam mu da robu bez adekvatnog razloga ne menjam. Naravno decko nije znao ni sta treba da posalje os Informacija. Poslao mi je bio samo adresu, zaboravio je da kaze ime prezime i mesto. Pa sam ga jedan ceo dan jurio da on skonta sta sve treba da kaze da bi mogso da primi paket. Nakon dva dana kada je razumeo kako posta funkcionise poslao sam mu paket , decko mi se nakon 7 dana javlja da zeli da menja patike iz neodredjenog razloga na sta ja nisam pristao nikako. Ovo je sramota da dobijem losu ocenu pores 87 pozitivnih, a on ima samo 4 i to kao kupac.

Odeća | Muška > Sportska odeća

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao kopiju duksa i presao me za 4000 , sramota za KP bez saradnje sa ovim clanom
Prvu nedelju kada je trebalo da primi paket nije bio tu, pri cemu mi je paket vracen. Kada je primio paket i duks mu se nije svideo odma je poceo da salje pretece poruke i da pominje ubistvo zbog 3.500 dinara! Ja sam pristao da mu vratim novac, ali on je meni kao sto vidite vec dao ocenu. Zbog toga nisam mu vratio novac.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.