slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

The Best Of Marvel 35, Besmrtna Gvozdena Pesnica 2, ČK

1.290 din

Užice
Kao novo - nekorišćeno
9
2
pre 38 dana
Odgovara na 69% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Бранко
Član od 01.02.2012.
kp izlog

The Best Of Marvel 35, Besmrtna Gvozdena Pesnica 2, Čarobna Knjiga

Odlično očuvan. Nečitan


Format    16,5 x 23,5 cm
Povez    Tvrd
Broj strana    256
Štampa    Kolor
Serijal    The Best of Marvel
Junak    Besmrtna Gvozdena Pesnica


Besmrtna Gvozdena Pesnica 2, Grupa autora
NAJBOLJE PRIČE O GVOZDENOJ PESNICI!

Kompletan Brubejkerov i Frekšnov rad na Gvozdenoj Pesnici, koji je redefinisao tog superheroja.

Nakon što je u detinjstvu ostao siroče i odrastao u izgubljenom gradu K’un-Lunu, Danijel Rand se vratio u Ameriku kao mistični majstor borilačkih veština Gvozdena Pesnica – ali ni sve njegove kung-fu veštine ne mogu mu pomoći da nađe svoje mesto u savremenom svetu. Dok ga vlasti progone u ulozi Gvozdene Pesnice, a multimilijarderska korporacija koju je nasledio zadaje mu glavobolje kao Deniju Randu, mladi ratnik muku muči ne samo da se spase već i da pronađe sebe – a ta dvojaka potraga postaje još opasnija kada Deni sazna da viševekovna zaostavština Gvozdene Pesnice krije više tajni no što je mogao i da nasluti.

Spajajući brzu akciju vlastitog Kapetana Amerike s veštim poznavanjem priča o borilačkim veštinama, scenarista Ed Brubejker udružio se s mladim scenaristom u usponu Metom Frekšnom i crtačem Davidom Ahom kako bi nam ispričali sasvim novu priču o Gvozdenoj Pesnici – priču punu legendi i bajki, magije i avantura, koja se proteže vekovima unazad kroz istoriju.

Immortal Iron Fist #1-16, Annual #1; Immortal Iron Fist: Orson Randall and the Green Mist of Death #1; Immortal Iron Fist: The Origin of Danny Rand #1; Civil War: Choosing Sides #1

 


Deo lične kolekcije. Predmete šaljem preko Pošte i to post expresom (PX), paketom (CC) ili preporučenom tiskovinom (RE). Za dodatne informacije i fotografije slobodno pitajte. Komunikacija preko sajta kupujem prodajem. Tu je telefon ako postoji interesovanje za više predmeta, kao i veću količinu informacija za određeni oglas. Ukoliko ste zainteresovani za antikvitete, slike, stari kovani novac, markice, razglednice, stripove, figure i unikate slobodno pogledajte ostale oglase. Redovno dopunjavam listu.

 

 

Део личне колекције. Предмете шаљем пост еxпресом, пакетом или тисковином ако има потребе. За додатне информације и фотографије слободно питајте. Комуникација преко сајта купујем продајем. Ту је телефон ако постоји интересовање за више предмета, као и већу количину информација за одређени оглас. Уколико сте заинтересовани за антиквитете, слике, стари ковани новац, маркице, разгледнице, стрипове, фигуре и уникате слободно погледајте остале огласе. Редовно допуњавам листу.

ID Oglasa: #164962502
Informacije

U junu popust na sav nakit i razglednice 30%.

Na knjige 20%.
Na obuću 10%.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.