slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Generacija Tesla 1-8, Borci Sumraka 1-7, Romero 1-3, Komplet

15.900 din

Užice
Korišćeno
70
1
pre 41 dan
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Бранко
Član od 01.02.2012.
kp izlog

Generacija Tesla 1-8, Borci Sumraka 1-7, Romero 1-3, Komplet. Luxor Comics. Retko!


Generacija Tesla 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Borci Sumraka 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Romero 1, 2, 3

 


Generacija Tesla 1-8, Borci Sumraka 1-7, Romero 1-3, Komplet, Luksor Comics. Prosečna očuvanost varira od 4- do 5-. Najviše habanja su pretrpeli prvi i drugi broj. Moguće slanje dodatnih fotografija. Retko. Domaći superheroji koji su obeležili drugu polovinu devedesetih godina.
Drugi i treći broj su u boji, ostalo crno belo.

 

 

Generacija Tesla je bio srpski strip serijal iz 1990-ih koji prati avanture istoimenog tima superheroja. Izdavač je bio Luxor Publishing, u vlasništvu Luxor Co. . U početku je štampan kao deo dvodelnog stripa koji je uključivao i drugi strip pod nazivom Borci sumraka, da bi kasnije ovi stripovi počeli da izlaze kao zasebne sveske. Scenarista stripa je bio Milan Konjević, tada student a sada poznati filmski scenarista, a crtači Siniša Radović (olovka) i Zdravko Zupan (tuš) na Generaciji Tesla dok su na Borcima Sumraka radili Vojislav Vasiljević na olovci i Aksanio Popović na tušu. Kasnije se pridružuju Bora Milićević, Aleksandar Babić i još nekoliko mladih autora.

 


Prvi broj izašao je u oktobru 1995. U njemu se nalazio i prvi broj stripa Borci sumraka. Štampan je tako da je zadnju koricu jednog serijala zapravo činila naslovnica drugog. Prvi broj izašao je u crno-beloj tehnici, a naredna dva u punom koloru. Nakon petog broja serijali su podeljeni u zasebne sveske i ponovo štampani u crno beloj tehnici i znatno skromnijoj opremi. U međuvremenu, u okviru ova dva stripa izašao je i zaseban mini serijal Romero. Do prestanka izlaženja izašlo je ukupno osam epizoda, pored sedam epizoda Boraca sumraka i tri broja Romera. Od petog broja pored redovnih epizoda imamo i kratke epizode od 8 strana gde se pojavljuju novi junaci poput Dr Nemira, Grom Ekipe, Ivana Gotika i dodatne epizode glavnih junaka.

 

 

Deo lične kolekcije. Predmete  šaljem preko Pošte i to post  expresom (PX), paketom (CC) ili  preporučenom tiskovinom (RE). Za  dodatne informacije i fotografije  slobodno pitajte. Komunikacija  preko sajta kupujem prodajem. Tu  je telefon ako postoji  interesovanje za više predmeta,  kao i veću količinu informacija za  određeni oglas. Ukoliko ste  zainteresovani za antikvitete,  slike, stari kovani novac,  markice, razglednice, stripove,  figure i unikate slobodno  pogledajte ostale oglase. Redovno  dopunjavam listu.

 


Део личне колекције. Предмете  шаљем пост еxпресом, пакетом или  тисковином ако има потребе. За  додатне информације и фотографије  слободно питајте. Комуникација  преко сајта купујем продајем. Ту  је телефон ако постоји  интересовање за више предмета, као  и већу количину информација за  одређени оглас. Уколико сте  заинтересовани за антиквитете,  слике, стари ковани новац,  маркице, разгледнице, стрипове,  фигуре и уникате слободно  погледајте остале огласе. Редовно  допуњавам листу.

ID Oglasa: #164642334
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.