• Građevinarstvo
  • Ograde
  • Mesto
  • Stanje
Zlatni Oglas
Pvc ograda 10cm

Pvc ograda sirine 10cm. Cepovi takodje od pvc-a(ne zute) ...

195 din
56.975
319
obnovljen

pre 3 dana

Nova Pazova

Zlatni Oglas
Zlatni Oglas
Zlatni Oglas
PVC ograde

Pvc Ograda SYSTEM 750 WHITE (PVC cep ograde koji ...

120 din
346.980
1112
obnovljen

pre 6 dana

Nova Pazova

Zlatni Oglas
Zlatni Oglas
Zlatni Oglas
Panelne ograde

*NAJVECI IZBOR I NAJBOLJA CENA PANELNIH OGRADA NA JEDNOM ...

Kontakt
61.373
431
obnovljen

pre 5 dana

Smederevo

Okrugli betonski stubovi

OGRADITE VAŠE IMANJE (izrada po porudzbini)P... prodaja i ugradnja ...

650 din
21
1

postavljen

juče

Vladimirci

Vestacka "ziva" ograda

Dostava besplatna Žice su od pocinkovanog čelika 2x1, 6mm ...

1.360 din
11
0

postavljen

juče

Subotica

Idi na

Ograde

Na KupujemProdajem ćeš pronaći veliki broj oglasa za ograde, od klasičnih drvenih ograda, preko pvc ograda, metalnih konstrukcija, do kovanog gvožđa. U ponudi su ograde za dvorište, ograde za terasu, metalne ograde, praktično sve što može da ti zatreba. Ukoliko pak prodaješ ograde, oglase možeš postaviti u svega nekoliko koraka.

Kako da pronađeš odgovarajuću ogradu

Veliki broj oglasa iz grupe Ograde možeš da svedeš na tačno ono što ti je potrebno u svega nekoliko klikova. Na primer, u polje za pretragu možeš da kucaš “ograda za dvorište” ili “ograda za terasu”. Dalje, upotrebi filtere da definišeš opseg cene koji ti odgovara ili mesto u kome se ograda prodaje. Zanimljive oglase možeš zapratiti i lako im se vratiti kasnije. Kada pronađeš ogradu koja ti odgovara, kontaktiraj prodavca putem KP Poruke. On će ti dati dodatne informacije o proizvodu, dostavi, montaži i svemu drugom što može da ti pomogne da doneseš odluku o kupovini.

Prodaja ograda na KupujemProdajem

Na KP lako možeš i prodati ogradu. Oglas se postavlja jednostavno i brzo, u svega nekoliko koraka. Napiši jasan naslov oglasa, na primer “ograda za dvorište”, kako bi ga kupci što lakše pronašli. U opisu oglasa ostavi sve bitne informacije koje kupca mogu da zanimaju i dodaj fotografije sa kojih jasno može da se vidi kako ograda izgleda. A ukoliko želiš da dodatno istakneš svoj oglas, aktiviraj neku od KP Promocija.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.