• Kompjuteri | Laptop i tablet
  • Laptopovi
  • Mesto
  • Stanje
Zlatni Oglas
Zlatni Oglas
Zlatni Oglas
Zlatni Oglas
Zlatni Oglas
Zlatni Oglas
Zlatni Oglas
Zlatni Oglas
Zlatni Oglas
Zlatni Oglas
Zlatni Oglas
Zlatni Oglas
Zlatni Oglas
Zlatni Oglas
Idi na

Laptopovi

Ukoliko si u potrazi za novim laptopom za školu, posao ili zabavu, pronaći ćeš ga na KupujemProdajem. Pronaći ćeš veliki broj oglasa, od cenovno pristupačnih modela koji odgovaraju na bazične potrebe do snažnih mašina namenjenih gejmingu ili profesionalnim dizajnerskim radovima. Možeš da pretražuješ kako polovne tako i nove laptopove, kao i da prodaš svoj laptop.

Izbor laptopova na KupujemProdajem

Na KP ćeš pronači praktično sve laptopove, od jednostavnih modela preko 2 u 1 laptopova koji kombinuju funkcionalnost laptopa i tableta. Popularni su gaming laptopovi za ljubitelje igrica, kao i ultrabook modeli za one koji žele mobilnost i lakoću. Pronaći ćeš modele svih poznatih brendova - Dell, HP, Lenovo, MacBook... U opisu oglasa potraži informacije o procesoru, memoriji, grafičkoj kartici i bateriji, kao i operativnom sistemu koji koriste. Ukoliko ti bilo koja informacija nedostaje obrati se prodavcu putem KP Poruka. Raspitaj se o garanciji i zatraži sve bitne informacije koje ti mogu pomoći da doneseš konačnu odluku.

Prodaja laptopova na KupujemProdajem

Ako imaš laptop koji želiš da prodaš, KupujemProdajem je pravo mesto za prodaju laptopova. Kreiraj oglas, dodaj fotografije i opiši svoj laptop, navodeći informacije o modelu, starosti uređaja, karakteristikama hardvera i softvera. Transparentnost i detaljan opis će privući veći broj potencijalnih kupaca. A ako želiš da tvoj oglas bude još vidljiviji, aktiviraj neke od KP Promocija.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.