• Nameštaj
  • Kreveti i dušeci
  • Mesto
  • Stanje
Zlatni Oglas
Zlatni Oglas
Zlatni Oglas
Zlatni Oglas
Zlatni Oglas
Dušek EKO

------------... AKCIJA ------------... . . . . . . ...

7.650 din
20.014
222
obnovljen

pre 3 dana

Jagodina

Zlatni Oglas
Zlatni Oglas
Zlatni Oglas
Zlatni Oglas
Zlatni Oglas
Francuski ležaj

> > NAJBOLJI IZBOR NAMEŠTAJA< < Po pristupačnim cenama Kontakt: ...

Kontakt
1.282
30
obnovljen

pre 6 dana

Beograd

krevet samac

Krevet samac, dimenzije 90x190. Ne ostecen, sa mozda dve ...

Kupujem
0
0

postavljen

danas

Beograd

Krevet

krevet sa duzekom u dobro stanju

150 €
0
0

postavljen

danas

Subotica

Ikea novi dušeci

Novi nekorišćeni Ikea dušeci, plaćeni 24.000, 00 dinara. Idealni ...

15.000 din
0
0

postavljen

danas

Beograd | Savski venac

Ikea naddušek nov

Nov Ikea naddušek, plaćen 21.999, 00 dinara. Nekorišćen. Periva ...

13.500 din
0
0

postavljen

danas

Beograd | Savski venac

Idi na

Kreveti i dušeci

Bilo da tražiš ortopedski dušek, krevet na sprat za decu ili luksuzni bračni krevet s visokim uzglavljem, na KupujemProdajem možeš pronaći sve to i još mnogo toga. Raznolikost materijala kao što su memorijska pena, lateks ili klasična opruga čine izbor još širim.

Izbor kreveta i dušeka na KP

Na KupujemProdajem možeš pronaći različite modele kreveta i dušeka od luksuznih bračnih kreveta, preko praktičnih jednostrukih varijanti, do ortopedskih dušeka dizajniranih da pruže maksimalnu udobnost. Raznovrsni materijali, boje i stilovi omogućavaju ti da pronađeš odlično rešenje za svoj dom. Prouči opise, uporedi cene i pronađi ono što najbolje odgovara tvom prostoru i budžetu.

Komunikacija s prodavcima na KP

Kada pronađeš krevet ili dušek koji ti odgovara, kontakt s prodavcem je jednostavan putem KP Poruka. Informiši se o detaljima, kao što su garancija, ukoliko je proizvod nov, materijali izrade ili mogućnost isporuke. Proveri dostupnost, dimenzije i sve druge specifikacije proizvoda kako bi bio siguran u svoju odluku.

Prodaja kreveta i dušeka na KP

Ako imaš krevet ili dušek koji želiš da prodaš, KupujemProdajem je pravo mesto za to. Kreiranje oglasa je brzo i lako. Dodaj kvalitetne fotografije, opiši proizvod što detaljnije, navedi dimenzije, materijal izrade i trenutno stanje kreveta i dušeka ukoliko su korišćeni. Precizne informacije pomoći će potencijalnim kupcima da dobiju jasnu sliku o onome što nudiš.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.