• Ugostiteljstvo | Oprema
  • Nameštaj za ugostiteljstvo
  • Mesto
  • Stanje
Zlatni Oglas
Zlatni Oglas
Zlatni Oglas
Zlatni Oglas
Zlatni Oglas
Zlatni Oglas
Zlatni Oglas
Zlatni Oglas
Zlatni Oglas
Zlatni Oglas
Zlatni Oglas
Zlatni Oglas
Stolovi za kafice

stolovi za vase kafice Mogucnost izrade vasih modela i ...

50 €
0
0

postavljen

danas

Vojka

Barski sto

Kontakt telefon: 061 201 201 8 Industrijski nameštaj po ...

69.000 din
14
0

Novi Pazar

Barski sto

Kontakt telefon: 061 201 201 8 Industrijski nameštaj po ...

35.000 din
9
0

Novi Pazar

Idi na

Nameštaj za ugostiteljstvo

Na KupujemProdajem ćeš pronaći raznovrsnu ponudu nameštaja za ugostiteljstvo, koja se sastoji od stolova, stolica, barskih pultova, udobnih sofa i još mnogo toga. Bez obzira na to da li opremaš kafić, restoran, bar ili hotel, naša ponuda obuhvata praktično sve, od klasičnog do modernog stila.

Izbor nameštaja za ugostiteljstvo na KupujemProdajem

Ukoliko tražiš nameštaj za ugostiteljski objekat, na KupujemProdajem možeš pronaći praktično sve što ti je potrebno. Stolove i stolice koje se odlično uklapaju u ambijent kafića, restorana ili hotela, kao i raznovrsne barske pultove i garniture za sedenje. U ponudi su proizvodi prilagođeni različitim stilovima, od klasičnog do modernog. Bilo da ti treba nameštaj za unutrašnji prostor ili otporan na spoljašnje uslove, na KP ćeš pronaći širok asortiman. Upotrebi ključne reči u pretrazi poput "stolice za kafiće","stolice za restorane", "stolovi za kancelarije", "garniture za sedenje" i slično, kako bi brzo pronašao ono što ti je potrebno.

Prodaja nameštaja za ugostiteljstvo na KupujemProdajem

Ako imaš nameštaj za ugostiteljstvo koji više ne koristiš, prodaj ga na KP. Postavi oglas, dodaj fotografije i detaljno opiši nameštaj koji prodaješ, uključujući informacije o stanju, materijalima i dimenzijama. Jasnim i transparentnim opisima ćeš privući više kupaca i ubrzati prodaju.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.