Abvgd

Kruševac

Član od: 22.10.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Obuća | Muška > Patike

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Paket nije preuzeo. ja molim administraciju da mu se suspenduje profil. ovo je drugi put za godinu dana. decko ocigledno nije sav molim vas suspendujte mu profil.

Obuća | Muška > Patike

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

ni slucajno mu ne saljite jnista dok vam prvo ne uplati novac na racun. iza profila je dete od 18 godina plafon. laze me kako ne moze da preuzme paket jer je na poslu. .. .posao nikad najverovatnije nece ni naci. nemojte nasedati kao ja trazite uplatu novca unapred pa onda slanje

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

U oglasu pise da je telefon skroz ispravan i da mu je displej savrsen, da SVE radi na telefonu i da nema nikakvih mana. Telefon mi je stigao sa pokvarenom prednjom kamerom i flekama na displeju, fleke sam zanemarila al sam kontaktirala korisnika za kameru jer to krajnje nije bilo uredu. Prvo se izvinio i rekao da ce poslati pare za popravku kamere, kasnije da ce poslati prednju kameru kad dobije iz servisa. Nasa komunikacija je tekla nedelju dana, gde sam ja rekla da ima 2 nedelje da mi posalje kameru da popravim u servisu, u suprotnom dajem losu ocenu. Svaku narednu poruku je ostavio na seen. Medjuostalom, baterija telefona koja je na 100posto se isprazni u roku od 43minuta. U oglasu su naglasene malr ogrebotine na pozadini, ogrebotine su mnogo izrazenije uzivo. Korisnik je bezobrazan i drsko se ponasa.
Kao prvo telefon je ispravan 100% i stojim iza toga.vama je ponudjeno bilo da vratite telefon vraticu vam novac,na sta naravno niste pristali jer ste uzeli telefon za 100e koji vredi 150e..Trazili ste mi 35e jer je navodno mutna kamera da zamenite novom,ta prednja kamera kosta 5e..Molio bi administratore da uklone negativnu ocenu..jer nije u redu da dobijem negatinu jer nisam pristao na necije ucene..clanu je ponudjeno da vrati telefon u identicnom stanju kakvog je i uzeo
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.