aca faca

Ub

Član od: 30.08.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Hard diskovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

E ovako od coveka sam kupio navodno ispravan Hard disk za laptop koji je naravno neispravan , reklamirao sam i on se slozio da posalje drugi koji nikada nije stigao. Posle sam odustao od hard diska i rekao mu da mi posalje neku graficku ili plocu u toj vrednosti i on se ponovo slozio i rekao da ce poslati maticnu plocu koja isto nikada nije stigla : ) . Sve ovo traje vec nekih 18 dana, v ne odgovara ni na poruke a ja vise nemam strpljenja za ovog coveka. Tako da ide negativna i ostadoh kratak nekih 1500din ali to mi je lekcija za sledeci put. Pazite kada trgujete sa ovim clanom nije pouzdan.
u oglasu je lepom pisalo da je neispitan,nisa ja deda mraz

Kompjuteri | Desktop > Matične ploče

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Paket sam poslao po dogovoru da bi mi se paket vratio i naravno ja sam morao da platim postarinu. .. nakon toga sam poslao poruku da saznam sta se desilo na sta mi je doticni odgovorio da ne zna jer mu paket nije bio dostavljen. .. tak sam posle par sati obratio paznju na paket i primetio da je preko prve nalepnice bex sluzbe nalepljena druga. .. na prvoj nalepnici kurir je lepo napisao da je primaoc odbio da prihvati paket i da je rekao da paket bude vracen tako da mi ne preostaje nista drugo nego negativna. .. Jos jednom da se zahvalim clanu sto me je naucio da ne verujem ljudima, moja sreca pa me nije puno kostalo. .. Od danas za mene ne postoji slanje pouzecem. .. ..
nije tacno ,kurir nije ni bio kod mene. u firmi uvek neko ima da bih preuzeo paket

Mobilni telefoni > Nokia

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nikako nevolim da upisujem negativne ocene, ali ovaj clan mi nije ostavio izbora. .. . Od doticne osobe sam kupio telefon Nokia 7610 (stariji model) U tekstu oglasa je pisalo "ispravna simfree kao nova" i samim tim sam se odmah odlucio da kupim telefon, jer je telefon izgledao odlicno na prilozenoj slici. Nakon sto sam narucio telefon, pre nego mi je stigao, doticnu osobu sam upitao dali dobijam telefon sa slike, nasta mi je odgovorila da dobijam isti takav i da nemam razloga za brigu, ali kada mi je kurir doneo telefon, kad sam raspakovao paket, umesto telefona "kao novog" dobio sam KRSINU koja em sto ne odgovara opisu iz oglasa, vec je i neispravna. Na moju reakciju sa prigovorom na posiljku, dobio sam za uzvrat pozitivnu ocenu i obecanje da ce mi novac biti uplacen, ali naravno od toga nema nista, vec je to jos jedna laz koju je doticna osoba sprovela u delo! Vec druga negativna ocena, za clana koji je tek stupio u k. p. tim, nimalo ne daje dobru sliku, vec Apelujem na administratore, da ovakve osobe trajno suspenduju i onemoguce im trgovanje! Stojim iza svega sto sam napisao, imam dokumentovano sve pocev od slike koje sam video prilikom kupovine, slika koje sam screen-shot-om odradio koje prikazuju komunikaciju izmedju mene i doticne osobe i slika u kakvom je stvarno stanju telefon koji sam dobio, tako da u svakom slucaju sve navedeno je ISTINA 100%. .. .. . CUVAJTE SE!
nije tacno, pare si dobio ,telefon si ti zamenio i poslao drugi,treba da je te sramota

Mobilni telefoni > Sony Ericsson

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslali su mi neispravan telefon koji je sav izubijan, a u oglasu je stojalo da je ispravan ii očuvan. Prvo su se složili da vrate novac, a od tad se ne javljaju.
to uopste nije tacno ,neslazem se sa vasom negativnom ocenom...telefon je radio perfektno....
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.