Aca

Smederevo

Član od: 07.08.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Nokia

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Menjali smo se telefona, pritom nije gledao sta je uzimao, pokajao se i posle toga pretio, kako zna gde mi je kuca i tako dalje. Ja sam samo ispao covek zato sto sam mu izasao u susret da opet vratimo telefone, svako svoj, samo ne znam ko bi jos nesto tako uradio. Samo oprezno sa ovim covekom! !! Ako mozeete, zaobidjite ga! !! !
I pored negativnih ocena koje imaš na KP,menjao sam telefon sa tobom jer smo se videli oči u oči.Kada sam te pitao kao ČOVEKA da li je telefon koji mi daješ ispravan,rekao si da jeste a ja sam ga uključio i video da radi.Razišli smo se i kada sam pokušao da obavim poziv sa istog i video da mu ne radi zvučnik!Zvao sam te da ti to kažem,ali nisi hteo da se javiš(jer si znao zbog čega te zovem).Tada sam te porukom obavestio da znam da si balavac od 15-ak godina i da te tvoj POKVARENI telefon još istog dana čeka kod ljudi u tvom selu i da u roku od 24h odeš do njih i vratiš telefon koji si od mene uzeo da ne bih ja morao "da se cimam" i dolazim po njega...Onda si ti rešio da "ispadneš" ČOVEK!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.