Aca

Bor

Član od: 20.05.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslat uredjaj koji nije opisan u oglasu kakav jeste. Kada sam preuzela uredja i pozalila se da nije opis oglasa u redu on je tekst izmenuo i dodao da je za delove sto nije tacno. Dobila sam uredjaj koji mogu da bacim , kao i 6000 din koje sam uplatila.
Neverovatan nacin za negativnu ocenu i komentar ovde...posle toliko godina kao clan opet dozivljavam...ne razumem sta je nejasno ako u oglasu stoji da je uredjaj ostecen i da je za popravku ili delove..kao sto i stoji u oglasu..mislim da je clan hteo skoro pa potpuno ispravan uredjaj za ovaj novac..a sobzirom da je u porukama naveo da je uredjaj nosio u servisu ko garantuje da ga tamo nisu pokvarili ili sta vec uradili sa njim..ne slazem se sa ovom ocenom i misljm da opet nije u redu da pod ostecenom stavkom trazis ispravan predmet..molim administratore da rese ovo.

Mobilni telefoni > Mobilni telefoni za delove

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

nije tacan opis. tel nema ni signal. i cim sam mu javio obrisao je prepiske na kp sto me navodi da verujem da je bio svestan da nije samo trebao lcd da se zameni.

Mobilni telefoni > Mobilni telefoni za delove

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek mi je poslao telefon koji nije bio u opisanom stanju kako je pisalo u oglasima! Pored navedenog nedostatka bilo je jos par koje on nije ni spomenuo, iz tog razloga sam prinudjen da ovom clanu dam negativnu, da bi u buduce bio savesniju prema kupcima sa ovog sajta! !!
Znaci ne mogu da verujem da ima ovakvih clanova na ovom sajtu...A radi se o tome da je ovaj telefon bio u RUBRICI OSTECENI TELEFONI stoga mislim da se podrazumeva da telefon nije potpuno ispravan i da telefonu fali nesto i tome slicno...ZNACI TELEFON NIJE KOMPLETNO ISPRAVAN..ja sam u svom oglasu i kao sto mozete videti u svim ostalim oglasima naveo da se prvo pita i raspita o navedenom predmetu o cemu se radi....a kao sto je i sam kupac rekao da se rese sve nedoumice on me je pitao samo o ekranu i da li je telefonu slobodan icloud...sto znaci da njemu je to bilo bitno...u opisu sam stavio da ne radi kamera a za to me nije pitao nego kada je stigao telefon i pogledao onda me je tek pitao sta se desava sa kamerom i ostalim.....TAKO DA OVDE JE COVEK HTEO POTPUNO ISPRAVAN TELEFON ZA 2000 DIN U RUBRICI OSTECENI TELEFONI....da bi mi na kraj ovde napisao kako ja nisam nista spomenuo ovde a ustvari on nista bukvalno nije ni pitao jer odmah posle trece poruke dao mi podatke za slanje...naravno nije hteo da resi dnikakvu dilemu posle toga niti cak da zatrazi da mu vratim njegov novac a on meni telefon nego jednostavno da ocenu....mislim da ova ocena nije fer i trazim od administratora brisanje ove ocene....a kupac ako vidi ovo moze slobodno da mi se obrati jer nikog ne zelim da prevarim ovde niti da bez ikakvog pitanja dam negativnu ocenu...znaci slobodno moze da me kontaktira i zatrazi svoj novac nazad..
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.