Aca

Valjevo

Član od: 05.10.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Muzika i instrumenti > Klavijature

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ја сам члан овог сајта од самог оснивања. Много сам купио и продао овде и срео пуно људи. Оваквог нисам у животу упознао. Човек написао да продаје Корг Тр. Ја по договору да пошаље клавијатиру, платим поузећем. Кад сам отворио о прегледао шта сам купио он ми послао Корг Ле покварен. Да упознам оне који нису упућени то је као да вам неко упакује Голфа двојку у каросерију од тројке. Кад сам га звао рекао је да спакујем и вратим да ће ми вратити паре, што сам и урадио. Наравно пакет није преузео и вратио ми се назад. На позиве и поруке не одговара. Избегавајте било каку комуникацију са овом особом.
Da, koji je insistirao da se dodje i,uzivo vidi,klavijatura. 8 dana odlagao slanje i instistirao da se vidi.Koji je istu tu klavijaturi,platio 320€ na nagovor ,,prijatelja", i koja je sva crna i u TR svuda pise i radi i,funkcionalna je. Klavijatura mi stoji i prodao sam je za 200€, a slike su originalne pd iste klavijature. Po pouzecu, nije se dopala doticnom i pristao sam da se vrati. Trazio sam da se posalje dan kasnije jer nisam kuci i, da bi legle pare na racun u medjuvremenu. Posle 4 dana nisu,mi legle pare, a umesto,PostExpress-om kako sam.ja poslao, drugi paket je poslat Bex-om. Niti su legle pare na racun, ukucavanjem broja paketa na sajtu pise ,,nedostupni podaci", a ja treba da platim neki drugi paket, gde je valjda klavijatura. Kasno popodne (dok ovo kucam) mi je stigla upitnica od PostExpressa i pristao sam da vratim pare, kad ih,podignem, necu,svoje davati. Dogovorio sam se sa doticnim,da to obavimo, jer iskreno da dam 200€, a ne znam sta je sa mojim slanjem, ja sam u minusu i na ,,ledu". Dogovor je postignut uz obostrana izvinjenja, dok,je ova ocena napisana izgleda tada. Zao mi je, sto ne mojom krivicom, nisam odmah dobio pare, a gospodin je odmah,sto pre poslao,klavijaturu, iako sam mogao reci da ne primam. Gospodin je pretio i da ce mi doci i kuci, iznerviaran porukama, sam ga pozvao i rekao, ako si stvarno preuzeo klavijaturu, donesi,mi,je i,otici cu,u minus unapred 200€ i,dati ti pare. Onda je promenio ton i izvinio se. Da, ja sam prevarant, koji je trebao posle 8 dana da ne posalje klavijaturu i,ceka kupca kuci. Pare cu vratiti, bez obzira na ovu ocenu, jer sam to obecao pre 4 sata, a da sam pravi,prevarant, ovo bi bio razlog da ne vratim. Nauk, za ceo zivot!!! Cekaj,kupca kuci!!! UVEK !
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.