Aca

Aranđelovac

Član od: 28.11.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Oprema > Sijalice | LED, diode i trake

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Navodno je poslao diode, ali od tad mu nema ni traga ni glasa. 2 dana sam angazovao ljude da sacekaju posiljku jer ja radim. Neozbiljan clan. Izbegavanje
Ma baš njega briga za moje probleme , koje imam pa nemam vremena da cekam u posti. . Zapelo za 3 sijalice da mu saljem iz poste jer je jeftinije ,a saljem samo brzom postom. To mu nije odgovaralo a ja nemam vremena da gubim. Da cekam u redu za 270 dinara koliko vrede 3 sijalice nepada mi napamet . I pored toga sto sam mu rekao da necu slati postom on dao negativnu ocenu jer nisam hteo da uradim kao sto mi on daje instrukcije. Neka mu je na cast , stipsa nije hteo da pozove da vidi sto mu nisam poslao sijalice.

Alati i oruđa > Za merenje

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

После 35 дана не може да врати 1400,00 динара за предмет који не одговара опису.
Gospodinu sam lepo rekao da mi noga u gipsu . Da kad skinem gips rešimo problem. Ali posle svega sto sam mu lepo rekao samo mi dao negativnu ocenu nije nista prokomentarisao nemam nameru da mu vratim novac. Opis oglasa je tacan o komunikaciji necu ni da pricam jer smara i misli da cu da sedim pored kompa da kad on napise poruku ja moram odmah da procitam. Poruke čitam kad stignem a ne kad on hoće. Kome se žuri neka pozove. Nije pozvao lepo, zao mu para ? Dogovor koji da ispostujem ? Koji on zamisli u glavi ? Da sam znao da je ovakav lik ne bi mu ni slao . Ali dobro šta je tu je. Hvala za negativnu ocenu .
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.