Aca

Kragujevac

Član od: 26.01.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bela tehnika i kućni aparati > Usisivači i paročistači | Delovi i oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Posle dogovora o ceni prošlo je par dana i usisivač nije poslao navodno ne stiže. Opet je bio dogovor da ga pošalje kad može, bilo je obećanje za 10 dana kad se vrate roditelji iz banje. Posle 12 dana kaže da ga je supruga odnela u selo. Maksimalno neodgovorno i izbegava da pošalje ono što smo se dogovorili. Nije za saradnju, izbegavati kupovinu! !!
Pa crkao mi usisivač u selu, usisali pepeo i izgoreo motor, i lepo sam mu objasnio ali čovek je psiho, ima takvih usisivača na oglasima bar 150 a on se uhvatio za moj kao blesav, ali nema veze ja se ne ljutim važnija mi je taština sreća zbog usisivača koji je dobila od žeta nego negativna ocena na kp.

Dvorište i bašta > Kosilice

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nije ispostovan dogovor oko cene dogovorili se na jednu cenu kad je trebalo roba da se preuzme govori drugu cenu
Napravio sam grešku u kucanju poruke na kp, objasnio sam čoveku, do preuzimanja nije ni došlo sve se završilo na kp porukama. Ali stipsa iz leskovac kaže ili ta cena ili ide negativna, pa nek ide....
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.