Aca

Zrenjanin

Član od: 27.04.2009.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Audio | Vinili, CD i kasete > Vinili | Domaći pop i rock

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Plocu koju sam kupio, je ocenio u oglasu ocenom 4. Ploca preskace na nekoliko mesta, i o tome sam ga obavestio KP porukom, ali mi nije nista odgovovrio. .S toga dajem negativnu ocenu.
Ploča koju sam prodao sam preslušao pet- šest puta i ne preskače. Na njoj ima tragova upotrebe ali su oni mali i ne mogu da izazovu preskakanje. Moguće je da gramofon nije podešen, da je igla istrošena (tupa) ili prljava, da je kanteliver iskrivljen ili uvrnut, da tanjir ne stoji horizontalno...

Audio > Pojačala

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Saradnja je pocela korektno . Pojacalo je stiglo sa iskrivljenim terminalima za zvucne kutije. Verovatno greska u posti a i samo pakovanje nije bilo dobro. Dogovorio sam se da vratim pojacalo bolje ga spakovao i poslao. Trazio sam da vrati novac ali dobio sam odgovor da nije njegova krivica i ako sam rekao da paket nije dobro upakovan . Postavio nekoliko malih sundjera sto je bilo nedovoljno. Pokusao sam preko poruka SMS i na KP stupim u kontakt ali bez odgovora. Do sada nikada nisam ni dao ni dobio negativnu ocenu. Na KP 128 pozitivnih ocena a na limundu 778. Nekome je novac vazniji od obraza meni ne.4000din nije suma kojom cu se osiromasiti a i on obogatiti.
Kupcu sam poslao pojacalo Postexpresom. Nakon prijema kupac me je nazvao da reklamira da je pojacalo neispravno. Takodje je napomenuo da su terminali iskrivljeni.Zalio se na ispravnost pojacala, nije napomenuo koliko je osteceno. Bio sam iznenadjen jer znam da sam poslao ispravno pojacalo i bez ikakvih ostecenja. Na slikama koje sam postavio to se i vidi kao i serijski broj pojacala. Malo je verovatno ali je moguce da se pojacalo pokvarilo dok ga je kupac isprobavao, pa sam pristao da uzmem nazad pojacalo.Kada sam primio pojacalo primetio sam da je pojacalo znacajno osteceno. Pored terminala iskrivljena je i zadnja strana pojacala izradjena od celicnog lima debljine 1mm. Na osnovu ovoga bilo mi je jasno da je pojacalo zadobilo jaci udarac i da je to uzrok neispravnosti. Otisao sam na postu da ulozim reklamaciju i kontroloru poste objasnio situaciju. Kontrolor mi je objasnio da reklamaciju moze da ulozi primalac ostecene posiljke, odnosno kupac u ovom slucaju. Prilikom reklamacije potrebno je doneti ostecenu posiljku da bi kontrolor napravio zapisnik. procenio stetu i video da li je predmet koji se salje propisno upakovan. Po pravilu predmet koji se salje treba da bude odvojen od zidova. kutije pucketavom folijom, stiroporom, tvrdim sundjerom ili slicnim materijalom. Pojacalo koje sam poslao je bilo propisno upakovano. Time sto kupac nije ulozio reklamaciju kurirskoj sluzbi koja je napravila stetu propala je mogucnost za naplatu stete od pomenute kurirske sluzbe. Posle objasnjenja kontrolora naravno da nisam pristao da steta padne na moj teret. U telefonskom razgovoru sa kupcem sam pokusao da nadjem neko kompromisno resenje za nastali problem ali mi je kupac revoltiran prekinuo vezu i do dogovora nije doslo.

Audio > Zvučnici

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodao mi gospodin neispravne zvucnike. .
Zvucnici koje sam poslao su bili ispravni. Na reklamaciju kupca predlozio sam da mi vrati zvucnike a ja njemu novac, sto on nije prihvatio. Neznam sta je hteo, pri razgovoru je vikao u telefon i nije znao da mi kaze sta je neispravno. Predlazem ovog clana za izbegavanje.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.