Aca

Beograd | Voždovac

Član od: 09.04.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Hard diskovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Od mene negativna ocena. Zvao sam za hard disk, dogovorili se za licno preuzimanje, u dogovoreno vreme, kada sam pozvao da preuzmem rekao je da ne moze, da je negde na terenu. Dogovorili se ponovo za jedan dan da ga preuzmem opet, kada sam zvao ponovo u dogovoreno vreme cetiri, pet puta nije mi se javljao uopste. Oglas je obrisan, tako da verujem da je otisao nekom drugom. Nije problem diskova ima koliko hoces na oglasima, ali tako se ne posluje. Od mene toliko. Pozdrav. .. ..
Sram Vas bilo za ovu negativnu ocenu , niti smo trgovali niti smo se nesto konkretno dogovarali ,ja sam u haosu oko razvoda , ne vidjam decu a Vi izmisljate o nekim dogovorima , znaci ja nekome odgovorim tj. ostavim br. telefona a on moze ako mu se moj tonalitet glasa ne svidi bubne mi negativnu ocenu , SRAMOTA , ali JA sam CIST i ISPRAVAN pred BOGOM i imam svoje stalne musterije i HVALA BOGU ne zavisim od takvih kao Vi .

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

na pitanje da li je sve ok sa lap topom i da li ima kakvu manu odgovorio mi je da je sve ok, da nema mana nikakvih i da jedino sta ima da napomeneto je da je bio i5 i da je naknadno ubacen i3 procesor. U opisu je napisao da je hard disk perfektan, sto nije tacno jer su mu helti spali na 94%, za bateriju je napisao da drzi pola sata, naravno ni to nije tacno jer drzi nepunih 10minuta. Dalje, iako je rekao da nema mane, na ekranu postoji bela fleka i ispodtoga svetle vertikalne linijice, mada to nije sve, tasteri 8 2 . x na numerickom delu tastature ne rade. Na moju poruku da cu morati da mu dam negativnu ocenu rekao je: daj mi slobodno moja savest je cista, lap top sam slikao sve se vidi. na moje pitanje da li se vidi na slici da tasteri ne rade, naravno nije odgovorio. Naravno moram spomenuti da kada pokusam da pokrenem EVEREST kako bih ocitao hardverske informacije o lap top, izbacuje plavi ekran i lap top se restartuje. Ja sam se opekao, tako da ostali, budite oprezni pri kupovini od njega!
Moj komentar na ovo je: "Moja savest je cista". Broj mojih pozetivnih ocena sve govori.

Kompjuteri | Desktop > Polovni kompjuteri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Cekam vec mesec dana da mi posalje graficku karticu a on samo obecava. Poslao mi kompjuter koji nedaje sliku. Integrisana graficka mu se klima i nemoze se popraviti. Znaci da je neispravan!
Prodao sam mu dva racunara. Na oba racunara sam dan pre slanja podizao sistem,drajvere i potrebne programe. Sve je normalno radilo. A da navedem da ne volim da saljem nigde van Beograda jer sam se sto puta opekao od ovakvih ljudi koji kad dobiju robu EXTRA upakovanu,po dogovoru odmah sutra dan poslato to nece da pohvale ali zato racunar koji je radio i slikan je kako radi,kod gospodina ne radi.Obecao sam graficku karticu da posaljem ali sam zaboravio i VELIKO IZVINJENJE zbog toga,OTAC mi je u tom periodu bio u Bolnici na urologiji i ne daj boze nikom da prodje kroz takve stvari i tih dana sam bio izgubljen i cim budem imao graficku karticu ja cu vam poslati.Ali gospodin je mogao da kaze da je od mene uzeo DVA racunara a za ovaj drugi mi nije dao ocenu,ali nema veze.Zato vise necu da saljem nigde van Beograda zato sto volim da covek dodje,proveri robu na licu mesta i posle nema ovakvih stvari.Ja vam se jos jednom izvinjavam nije bilo nista smisljeno i namerno uradjeno.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.